Jyväskylän yliopistoJyväskylän yliopisto

Valtakunnallinen yliopistokeskusseminaari Kokkolasta

Jaa

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksella on ollut tänä vuonna kuuden yliopistokeskuksen koordinaatiovastuu.

Kevään työseminaarin lisäksi seuraavan kahden päivän aikana järjestetään valtakunnallinen yliopistokeskusseminaari 2.-3.12.2020.

Vuosittainen yliopistokeskusseminaari on tapahtuma, joka kerää yliopistokeskustoimijat ja alueen vaikuttajat yhteen. Kokkolan järjestämisvuorolle sattui poikkeuksellinen aika. Sitäkin tärkeämpää on kokoontua keskustelemaan yhteisistä ja ajankohtaisista teemoista.

Yliopistokeskusseminaarin teemana on Katse eteenpäin! Ohjelmassa katsotaan yliopistokeskusten ja alueiden tulevaa yhteistyötä useista eri näkökulmista.

Seminaari toteutetaan Kokkolasta Webinaarina Zoom-ohjelman kautta.

https://www.chydenius.fi/fi/yliopistokeskus/ajankohtaista/valtakunnallinen-yliopistokeskusseminaari-2-3-12.2020

Lisätietoja:

Sari Ojala

+358 40 763 8572

sari.ojala@chydenius.fi

Avainsanat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on monitieteinen, Jyväskylän, Oulun ja Vaasan yliopistojen muodostama yliopistokeskus, jonka toimintaa koordinoi Jyväskylän yliopisto. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on aikuisille suunnatun yliopistollisen opetuksen ja oppimisen edelläkävijä sekä kansainvälisesti ja alueellisesti verkottunut tutkimuskumppani.
www.chydenius.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Väitös 29.1.2021: Kaverisuhteet ja sosiaalinen asema koulussa määrittävät nuorten liikkumista (Rajala)14.1.2021 08:00:00 EETTiedote

Nuorten kokemus omasta sosiaalisesta asemastaan koulussa on yhteydessä nuorten liikkumiseen sekä koulussa että vapaa-ajalla. Sosiaalisen hierarkian tikapuilla itsensä korkealle sijoittavat yläkoululaiset liikkuivat enemmän ja reippaammin vapaa-ajallaan verrattuna nuoriin, joiden kokemus omasta sosiaalisesta asemastaan oli matala. Koulupäivän aikana sosiaalisen asemansa matalaksi kokevat nuoret liikkuivat välituntisin vähemmän ja olivat koulupäivän aikana enemmän paikallaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme