McDonald's

Varkauden McDonald’s aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Woltin kanssa

Jaa

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Varkauteen, kun Varkauden McDonald’s-ravintola aloittaa ruuan kotiinkuljetukset yhteistyössä Woltin kanssa. McDelivery-kotiinkuljetus on nyt tarjolla yhteensä 34 kaupungissa Suomessa.

McDonald’s aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Woltin kanssa Varkaudessa torstaina 13. lokakuuta. Asiakkaat voivat tilata Woltin kautta kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa.  

“Kuljetuspalvelun avulla asiakas voi kätevästi tilata ruuan juuri itselleen sopivaan aikaa ja sopivaan paikkaan. Näin uudistus helpottaa asiakkaidemme arkea”, sanoo ravintolan yrittäjä Vesa Särkkä. 

”Olemme ilahtuneita siitä, että Woltin palvelut kattavat nyt myös McDonald’s-ravintolamme Varkaudessa. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle asiakkaalle mahdollisuuden tilata ruokaa suoraan kotiin”, kertoo Suomen McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen 

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Woltin lähettikumppani noutaa ruoan. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Woltin mobiilisovelluksessa. Kotiinkuljetus toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan. Kaikki Wolt-tilaukset toimitetaan kontaktivapaasti. 

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 34 kaupungissa yhteensä 65 ravintolassa.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Yrittäjä Vesa Särkkä, puh. 040 560 7624, vesa.sarkka (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Woltin jakelualue Varkauden McDonald'sista.
Woltin jakelualue Varkauden McDonald'sista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 69 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 51 eli noin 74 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme