Helsingin seudun kauppakamari

VASTUULLINEN SIJOITTAJA - Tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen 10.1.2020

Jaa

Jokaisella sijoitusvalinnalla on sekä positiivisia että negatiivisia vaikutuksia ympäröivään yhteiskuntaan. Vastuullinen sijoittaja -kirja antaa sijoittajalle ideoita ja esimerkkejä siitä, miten vastuullisia sijoitusvalintoja ja positiivista vaikutusta on mahdollista tehdä käytännössä.

Vastuullinen sijoittaminen on valtavirtaa

Vastuullinen sijoittaminen on jo pysyvä osa aikamme sijoitusmaailmaa. Sen merkitys korostuu jatkossa entisestään, kun instituutiosijoittajiin kohdistuva lainsäädäntö kehittyy ja yhteiskunnan tarve rahoittaa kestävämpää tulevaisuutta kasvaa.

Vastuullinen sijoittaja -kirja avaa vastuullisen sijoittamisen laajaa kenttää eri näkökulmista. Se esittelee mm. vastuullisen sijoittamisen kehitystä, keskeisiä syitä sijoittaa vastuullisesti ja erilaisia lähestymistapoja. Mukana on vastuullisen sijoittamisen megatrendejä ja teemoja, joita sijoittaja voi huomioida sijoituksissaan. Lisäksi kirja käsittelee vastuullisen sijoittamisen vaikutusten mittaamista ja raportointia. Kirjaa ryhdittävät tutkimustietoa sisältävät inforuudut sekä eläkesijoittajien ja varainhoitajien parissa kerätyn tutkimusaineiston tulokset.

Teos on käytännönläheinen käsikirja aiheesta kiinnostuneille, vastuullista sijoittamista aloitteleville ja sitä jo tekeville. Kirjassa on runsaasti esimerkkejä ja ohjeita sekä vastuullisen sijoittamisen sanasto.

Asiantunteva kirjoittajaryhmä

Kirjan kirjoittajilla on pitkä kokemus vastuullisesta sijoittamisesta sekä eläkesijoittajan, omaisuudenhoitajan, neuvonantajan että akateemisen tutkijan näkökulmasta. KTM Anna Hyrske on vastuullisen sijoittamisen päällikkö työeläkeyhtiö Ilmarisessa, KTM Magdalena Lönnroth työskentelee salkunhoitajana ja vastuullisen sijoittamisen päällikkönä Kirkon eläkerahastossa, MMT Riikka Sievänen koordinoi vastuullisen sijoittamisen ja varainhallinnan palveluita KPMG:n Vastuullinen sijoittaminen ja yritysvastuu -ryhmässä ja KTK Antti Savilaakso työskentelee vastuullisen sijoittamisen freelance-konsulttina Lontoossa

Miten navigoida ESG-asioiden monitahoisessa ja muuttuvassa universumissa?

Tervetuloa Vastuullinen sijoittaja -kirjan julkistamistilaisuuteen 10.1.2020 kuulemaan, kun Anna Hyrske, Magdalena Lönnroth, Antti Savilaakso ja Riikka Sievänen keskustelevat vastuulliseen sijoittamiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista ja haastattelevat case-puhujia!

Tutustu julkistamistilaisuuden ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://www.kauppakamarikauppa.fi/vastuullinen-sijoittaja-kirjan-julkistamistilaisuus-10-1-2020.html.

Kirjan tiedot ja tilaaminen: https://www.kauppakamarikauppa.fi/catalog/product/view/id/2871/s/vastuullinen-sijoittaja/category/3/ 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 09 2286 0259
kustannustoiminta@helsinki.chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot. www.kauppakamarikauppa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamari ja Kajaanin ammattikorkeakoulu: Ainutlaatuinen yhteistyömalli yritysten kouluttamisen ja korkeakouluopintojen yhdistämisessä13.1.2020 13:00:00 EETTiedote

Kauppakamarin jäsenyrityksille ja asiakkaille tarjotaan jatkossa mahdollisuus suorittaa korkeakoulutasoisia opintoja samalla, kun osallistuvat kauppakamarin koulutuksiin tai käyttävät KoulutusOnline-palvelua. Helsingin seudun kauppakamari ja KAMK, Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy, allekirjoittavat tänään yhteistyösopimuksen koulutusyhteistyöstä. Sopimuksen myötä yhteistyö käynnistyy heti ja opintoja on mahdollista suorittaa keväästä 2020 alkaen.

Helsingin seudun tuotanto ja työllisyys kasvussa – yritysten suhdanneodotukset heikkenemässä2.1.2020 12:00:00 EETTiedote

Helsingin seudun liiketoiminnan kehitys oli vahvaa vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä lähes kaikilla toimialoilla. Jalostusarvo kasvoi vahvasti teollisuudessa, rakentamisessa, informaatio- ja viestintäalalla sekä majoitus- ja ravitsemistoiminnassa. Päätoimialoilla suhdanteiden odotetaan kuitenkin heikkenevän lähikuukausina, selviää Helsingin seudun kauppakamarin Toimialakatsauksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme