Asuntomessut

Vene- ja vapaa-ajannäyttely on osa Asuntomessujen elämystä Loviisassa

Jaa
Merellinen Kuningattarenrannan Asuntomessualue on vesillä liikkujan paratiisi. Venenäyttely oli osa Asuntomessuja ensimmäisen kerran viime kesänä. Tänä vuonna tarjonta laajenee.
Loviisan vierasvenesatama Laivasilta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Asuntomessualueelta.
Loviisan vierasvenesatama Laivasilta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Asuntomessualueelta.

Ensi kesänä 7.7.–6.8. Loviisassa järjestettävien Asuntomessujen yhteyteen tulee myös Vene- ja Vapaa-ajannäyttely.

Ensimmäisen kerran veneet olivat osa Asuntomessuja Naantalissa viime kesänä. Tänä vuonna näyttely laajenee veneilyn ja vesillä liikkumisen lisäksi vapaa-ajan näyttelyksi.

”Haluamme tarjota yleisölle entistä laajemman messukokemuksen yhdellä pääsylipulla. Loviisan messualue sijaitsee poikkeuksellisen upealla paikalla meren rannassa, joten veneilynäyttely oli ilmiselvä ratkaisu elämyksen parantamiseksi”, perustelee Suomen Asuntomessujen asiakkuusjohtaja Ari Virta.

Kuten Naantalissa, myös Loviisassa esillä tulee olemaan pääasiassa uusia veneitä, mutta myös venevälitysyritysten käytettyjä vaihtoveneitä voidaan tuoda esille.

”Merellisenä kaupunkina Loviisa ja erityisesti Kuningattarenrannan Asuntomessualue tarjoaa loistavat puitteet venenäyttelylle. Veneet sijoitetaan ympärikäveltävään laituriin, joten veneisiin tutustuminen onnistuu helposti muun messukiertämisen lomassa, kertoo venenäyttelyn järjestelyistä vastaava Tuomas Levanto.

Veneiden lisäksi Loviisan Asuntomessujen ranta-alueella voi tutustua laajemminkin kesäisiin vapaa-ajan tuotteisiin. Levannon mukaan samanlaista kokonaisuutta kokeiltiin Naantalissa ja sen todettiin olevan messuvieraiden mieleen. Myös näyttelyveneiden koeajomahdollisuutta kiiteltiin Naantalissa ja koeajot ovat Loviisassakin mahdollisia, kunhan koeajon sopii etukäteen veneen esittelijän kanssa.

”Venekauppiaille Asuntomessujen kävijäkunta tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa yleisöä, joka ei tavallisesti käy venealan messutapahtumissa. Näytteilleasettajat olivat erittäin tyytyväisiä Naantalin tapahtumaan ja se oli suurin syy siihen, että venenäyttely toteutetaan myös Loviisan Asuntomessuilla”, Levanto jatkaa.

Vene- ja Vapaa-ajannäyttelyn Asuntomessujen yhteyteen toteuttaa Suomen Asuntomessujen toimeksiannosta Active Expo Oy. Vene- ja Vapaa-ajannäyttelyn alue on osa Asuntomessuja, eli pääsy sisältyy Asuntomessujen sisäänpääsylippuun.

Asuntomessut Loviisassa on erinomainen vierailukohde veneilijöille, sillä messuille on helppo saapua vaikka omalla veneellä. Loviisan vierasvenesatama sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kuningattarenrannasta. Laivasillan alueelta pääsee Asuntomessuille nopeasti uutta kelluvaa kävelysiltaa pitkin. 

Båt- och fritidsutställning en del av Bostadsmässans upplevelse i Lovisa


Lisätiedot:

Tuomas Levanto, Active Expo, 040 413 4143

Ari Virta, Suomen Asuntomessut, 0400 438 623

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: viestinta@asuntomessut.fi

Kuvat

Loviisan vierasvenesatama Laivasilta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Asuntomessualueelta.
Loviisan vierasvenesatama Laivasilta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Asuntomessualueelta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Asuntomessut
Asuntomessut
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

020 743 7700http://www.asuntomessut.fi

Osuuskunta Suomen Asuntomessut on suomalaisen asumisen suunnannäyttäjä, joka järjestää vuosittain kesän kohokohtiin lukeutuvat Asuntomessut.

Asuntomessuilla esitellään toimiviksi ja kestäviksi koettuja ratkaisuja sekä esimerkkejä rakentamiseen ja asumiseen liittyvien uusimpien tutkimusten soveltamisesta käytäntöön.

Asuntomessuja on järjestetty vuodesta 1970 lähtien.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntomessut

Rakentajat Asuntomessuille Oulussa on valittu – tällaisia messukoteja nähdään vuonna 202519.4.2023 09:43:21 EEST | Tiedote

Oulun Lehtokylän pientaloalueella tullaan näkemään raikkaita ja moderneja tulkintoja vanhasta huvilakulttuurista. Myös vuoden 2025 Asuntomessujen teemat eli kestävyys, digitaalisuus ja yhteisöllisyys korostuvat rakentamisessa. Suurin osa pientalokohteiden rakentajista aikoo muuttaa itse alueelle, mutta muutamia kohteita on myös tulossa myyntiin messujen jälkeen.

Suomen Asuntomessut yhteistyöhön Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kanssa1.3.2023 11:25:49 EET | Tiedote

Suomen Asuntomessut ja Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteisenä tavoitteena on nostaa laadukkaan suunnitteluosaamisen ja asuntorakentamisen arvostusta Suomen asuntomarkkinoilla. Ensimmäisellä yhteisesti toteutetulle kurssilla opiskelijat loivat raikkaita ratkaisuja näyttelyarkkitehtuuriin, joita tullaan näkemään ja kokemaan messutapahtumissa tulevina vuosina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme