Asuntomessut

Venenäyttely täydentää Asuntomessujen tarjontaa Naantalissa

Jaa

Naantalissa ensi kesänä 15.7–14.8. järjestettävät Asuntomessut tulevat olemaan samalla myös venemessut. Luonnonmaan saaren Asuntomessualueen omassa satamassa voi tutustua messukäynnin yhteydessä lähes sataan eri kokoiseen veneeseen koko messujen ajan.

Havainnekuva rannasta
Havainnekuva rannasta

Asuntomessujen venenäyttelyalueella tullaan näkemään laaja valikoima veneitä pienistä kalastusveneistä isoihin matkaveneisiin. Satama-alue edustaa kokonaisuudessaan viimeisintä laituri- ja rantarakentamisen tekniikkaa. Venenäyttelyalue ulottuu rannalle, jonne on tulossa merihenkisiä näytteilleasettajia.

Venemessukokonaisuuden Asuntomessuille toteuttaa Active Expo Oy, joka järjestää muun muassa toukokuisin Naantalin Venemessut Naantalin vierasvenesatamassa. Active Expo Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Levannon mukaan Asuntomessujen satama-alue mahdollistaa laajan ja monipuolisen venenäyttelyn toteuttamisen.

”Messusatama on erittäin suojainen ja hyvä paikka venetarjontaan tutustumiselle. Satamasta on suora yhteys Pohjois-Airistolle, ja väylä on juuri kunnostettu eli koeajotkin ovat mahdollisia. Venealan yrittäjille Asuntomessut tarjoavat täysin uuden mahdollisuuden tavoittaa asiakkaita ja koska koronan vuoksi useita venealan tapahtumia on jouduttu perumaan, kiinnostus tätä näyttelyä kohtaan on ollut suurta jo nyt”, Levanto toteaa.

Timo Tirri, Asuntomessut Naantalissa -tapahtuman projektipäällikkö, on innoissaan venemessuista. Tirri uskoo, että venenäyttelystä tulee yksi lisäsyy lähteä messuille. Lisäksi venenäyttely sopii täydellisesti niin alueelle kuin tapahtuman teemoihinkin.

”Vene on luonnollinen liikkumaväline saaristossa niin vapaa-aikana kuin ammatillisestikin. Yksi tämän vuoden tapahtuman teemoista on koti saaressa kaupungin kyljessä. Koska alueella on oma satama-alue, voi Asuntomessualueelta kulkea jatkossa vaikkapa työmatkan Naantaliin tai Turkuun veneellä”, Tirri kertoo.

Myös Suomen Asuntomessut Osuuskunta pitää Asuntomessujen täydentymistä venemessuilla erinomaisena asiana.

”Haluamme tarjota Asuntomessuvieraille aina jotain uutta koettavaa. Mikä olisikaan luonnollisempaa tällä sijainnilla kuin järjestää ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä myös venenäyttely. Messujen satama-alue tulee olemaan Asuntomessujen sydän sekä tapahtumakeskus, jota venenäyttely täydentää hyvin”, iloitsee Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Asuntomessut järjestetään Naantalissa, Lounatuuleksi nimetyllä alueella Luonnonmaan saaressa 15.7.–14.8.2022.

Lue ruotsiksi: 

Båtutställning kompletterar utbudet på bostadsmässan i Nådendal

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Havainnekuva rannasta
Havainnekuva rannasta
Lataa
Ilmakuva rannasta
Ilmakuva rannasta
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Asuntomessut
Asuntomessut
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

020 743 7700http://www.asuntomessut.fi

Osuuskunta Suomen Asuntomessut on suomalaisen asumisen suunnannäyttäjä, joka järjestää vuosittain kesän kohokohtiin lukeutuvat Asuntomessut.

Asuntomessuilla esitellään toimiviksi ja kestäviksi koettuja ratkaisuja sekä esimerkkejä rakentamiseen ja asumiseen liittyvien uusimpien tutkimusten soveltamisesta käytäntöön.

Asuntomessuja on järjestetty vuodesta 1970 lähtien.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntomessut

Asuntomessujen oheiskohteet Naantalissa: A-energialuokan kerrostalo ja hirsinen kyläkoulu19.5.2022 06:00:00 EEST | Tiedote

Kesän Asuntomessujen virallinen oheiskohde, Tuulensuunkatu 27, on Naantalin keskustaan rakentunut puupintainen asumisoikeuskerrostalo, joka sai ensimmäiset asukkaansa jo toukokuun alussa. Toinen oheiskohde, Velkuan hirsinen kyläkoulu, sijaitsee lossimatkan päässä Palvan saaressa ja on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta auki kesällä vain etukäteisvarauksella ryhmille.

Asuntomessualueelle Naantaliin nousee Suomen ensimmäinen saunarivitalo12.4.2022 06:00:00 EEST | Tiedote

Lounatuulen Asuntomessujen ranta-alue Naantalissa saa Suomen ensimmäisen saunarivitalon. Neljästä piensaunasta koostuvalle rivitalolla tulee oma uintilaituri. Talviaikaan alueella voi harrastaa myös avantouintia, sillä yksi saunoista jää yleisesti varattavaan käyttöön. Toisista saunoista voi halutessaan hankkia itselleen joko osakkuuden ja sitä kautta oikeuden esimerkiksi viikoittaiseen saunavuoroon tai sitten voi hankkia omistusoikeuden koko saunaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme