Vihdin kunta

Vihdille yritysmarkkinoinnin brändi V2B – Tervetuloa kasvun kotiin!

Jaa

Vihdin kunta on julkaissut Vihtibusiness.fi-sivuston, joka kokoaa yhteen tärkeät sisällöt Vihtiin sijoittumista harkitseville yrityksille.

- Panostamme kunnassa voimakkaasti yritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön ja haluamme, että liiketoiminnan sijoittaminen Vihtiin on kannattava päätös. V-to-B on yhteistyömallimme, jossa asiakaspalvelu tapahtuu yhdeltä luukulta, heti yksilöllisesti kohdaten ja palvellen. Tämän työn tueksi yritysmarkkinointi saa nyt uuden kodin Vihtibusiness-sivustosta ja samalla oman visuaalisen ilmeen, kertoo kunnan elinkeinopäällikkö Mika Partanen.

Yritysmarkkinoinnin brändin visuaalisen ilmeen ja verkkosivuston on luonut mainostoimisto Dirty, joka toteutti aiemmin Visit Vihdin uudet kotisivut.

Kunnan yrityspalvelut tukevat yrittäjää aktiivisesti

Vihdin kunnan elinkeino- ja yrityspalvelut tukevat yrityksiä toiminnan laajennushankkeissa sekä tarjoavat tietoa soveltuvista yritysalueista ja toimitiloista. Jo toimivien yritysten kanssa tehtävän yhteistyön lisäksi yritysneuvontapalvelut auttavat uusia yrittäjiä vauhtiin yrityksen perustamisen alkumetreillä tarjoamalla tietoa ja tukea muun muassa liikeidean arviointiin, liiketoimintasuunnitelman sparraukseen, markkinatilanteen kartoitukseen, rahoitusneuvontaan sekä lupa-asioihin.

- Haluamme tarjota yrityksille läpinäkyvää matalan kynnyksen palvelua, jossa ei tarvitse pomppia yhteyshenkilöltä toiselle tai jäädä tuskailemaan asioiden etenemistä. Kääritään yhdessä hihat ja ruvetaan töihin, jotta yritystoiminta pääsee starttaamaan ja kehittymään. Minuun ja yritysneuvoja Olli-Heikki Dahlgreniin kannattaa ottaa yhteyttä aina, jos joku asia yrittämisessä ja toiminnan kehittämisessä pohdituttaa. Ja jos pulmatilanne on sellainen, jossa me emme osaa sinua auttaa, etsimme oikean tiedon tarpeisiisi, Mika Partanen sanoo.

Vihti tarjoaa monia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen

Toimivien yritysten määrä Vihdissä on nyt noin 3 000, ja kunnan päätöksenteossa vallitsee vahva yritysmyönteinen henki.

- Teemme satsauksia elinkeinoelämän kehittämiseksi muun muassa ohjaamalla yhdyskuntarakentamista, tekemällä maahankintoja sekä kaavoittamalla uusia yritysalueita. Ehdoton valttimme on sijainti loistavien kulkuyhteyksien keskellä valtateiden VT1, VT2 sekä VT25 risteysalueella. Alle tunnin ajomatkan sisältä Vihdistä käsin on mahdollista tavoittaa 1,5 miljoonan suomalaisen markkina-alue, kertoo elinvoimajohtaja Petra Ståhl.

Työvoimaa Vihdissä voi löytää myös omasta kunnasta, sillä Vihtiin on muuttanut erityisesti työikäistä, 25–42-vuotiasta väestöä. Väestön koulutustaso on korkea, ja työllisyysasteessa kunta on Uudenmaan parhaimmistoa. Vihdin vetovoimatekijöitä muuttajien keskuudessa ovat olleet kunnan hyvä palvelurakenne, turvallinen luonnonläheinen ympäristö ja monipuoliset asumisen mahdollisuudet.

- Vihti alueena tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Meiltä on lyhyet yhteydet niin pääkaupunkiseudulle, kuin Helsinki-Vantaan lentokentälle ja satamiin. Sekä enemmän tilaa yrittää ja kasvattaa liiketoimintaa huokeampaan hintaan. Tuleva Tunnin juna sekä Nummelan lentokentän kehittyminen luovat omalta osaltaan mahdollisuuksia uusille liiketoiminnan avauksille, kunnanjohtaja Erkki Eerola sanoo.

- Jos yritystoimintasi kaipaa lisää tilaa, niin kannattaa ottaa yhteyttä minuun. Pohditaan yhdessä millainen vaihtoehto palvelisi yritystäsi parhaiten, kehottaa Mika Partanen. – Tällä hetkellä valinnanvaraa yritystonteissamme löytyy muun muassa Hiidenlaakson, Koivissillan ja Palojärven alueilta sekä Rostin yrityspuistosta, johon tulee sijoittumaan lähitulevaisuudessa Microsoftin datakeskus.

Mukaan Vihtibusiness-sivustolle

Uudella yritysmarkkinoinnin kotisivustolla julkaistaan tarinoita vihtiläisistä yrityksistä ja yrittäjistä. Jos haluat kertoa oman yrittäjätarinasi myös muille, ota yhteyttä elinkeinopäällikkö Mika Partaseen puh. 044 752 2364 tai sähköpostitse mika.partanen@vihti.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vihdin kunta
Vihdin kunta
Asemantie 30
03100 NUMMELA

https://www.vihti.fi

Vihdin kunta - Koti lähellä kaikkea

Vihdin kunta sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, Turun moottoritien ja valtatie 25:n risteyskohdassa. Vihdissä asuu lähes 30 000 asukasta ja yrityksiä on noin 3 000. Kunnan päätaajama on Nummela. Vihdin historia ulottuu yli 500 vuoden päähän.

Luonto on Vihdissä aina lähellä. Suurin osa Nuuksion kansallispuistosta sijaitsee Vihdissä, kunnan tärkein vesistö Hiidenvesi on osa Etelä-Suomen laajinta vesistöaluetta ja Salpausselkään kuuluva Nummelan harju kulkee kunnan läpi. Vihdin moni-ilmeinen luonto tarjoaa erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihdin kunta

Päivölän kirjallisuuspäivä Vihdissä järjestetään 3. syyskuuta tieteiskirjallisuuden teemalla11.8.2022 17:01:52 EEST | Tiedote

Vihtiläisten kirjallisuuden ystävien vuoden kohokohdaksi muodostunut perinteikäs Päivölän kirjallisuuspäivä järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen lauantaina 3. syyskuuta 2022. Lämminhenkinen ja intiimi kulttuuritapahtuma on kerännyt Vihtiin suuren joukon kirjallisuuden ystäviä ja kirjailijoita useiden vuosien ajan. Tänä vuonna järjestettävä tapahtuma on järjestyksessään 24. Päivölän kirjallisuuspäivä ja sitä vietetään sci-fi -teemalla Tulevaisuus ei ole kuin ennen -otsikon alla.

Microsoftin datakeskusalueen kolmas sijaintipaikkakunta on Vihti6.6.2022 10:10:15 EEST | Tiedote

Microsoft on tänään kertonut, että yhtiön Etelä-Suomeen suunnitteleman datakeskusalueen kolmas sijaintipaikka on Vihti. Maaliskuussa Microsoft ja Fortum kertoivat Espooseen ja Kirkkonummelle sijoittuvista datakeskuksista. Vihtiin suunniteltu kolmas datakeskus täydentää Microsoftin datakeskusalueen konseptin, johon kuuluu kolme erillistä ja itsenäisesti toimivaa, mutta toistensa kanssa synkronoituvaa datakeskusta. Näin varmistetaan asiakkaiden datan turvaaminen mahdollisimman pienellä vasteajalla kaikissa olosuhteissa. Rakentamisen on määrä alkaa, kun kaikkien kolmen sijaintipaikan kaavat on vahvistettu ja tarpeelliset luvat saatu. - Uskon, että tällä valtakunnallisestikin merkittävällä hankkeella on Vihdin, ja koko läntisen Uudenmaan, elinvoimalle yhtä suuri merkitys kuin on aiemmin ollut aluettamme halkovien rautatien ja moottoritien rakentamisella. Datakeskukset ovat tulevaisuuden valtaväyliä, ja sellaisen sijoittuminen Vihtiin antaa meille loistavan tilaisuuden kuntamme vetovoimaisu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme