Vihdin kunta

Vihdin kunta pyytää nimiehdotuksia kirkonkylän Campukselle

Jaa

Vihdin kunta pyytää nimiehdotuksia kirkonkylän uudelle koulu-, kulttuuri- ja vapaa-ajankeskukselle. Työnimi ”Campus” poistuu.

Kuva: Hanna Jokitöyrä.
Kuva: Hanna Jokitöyrä.

Vihdin kirkonkylällä, Hiidenveden rannalla, otettiin syksyllä käyttöön uusi koulu- sekä kulttuuri- ja vapaa-ajankeskus, jonka työnimenä on kulkenut ”Campus”. Campus valikoitui alkujaan työnimeksi siksi, että Vihdin yhteiskoulu, osa Pappilanpellon koulusta, kirjasto ja nuorisotilat ja oppilashuolto ovat samassa rakennuksessa ja alueella on muitakin kehityskohteita.

Ensin toiminnan aloitti uuden kouluvuoden alussa koulu, myöhemmin muut toimijat. Naapuriin on avautunut monipuolinen liikuntahalli ja lähiliikuntapaikkoja suunnitellaan alueelle. Keskuksen nimi julkaistaan koulun vihkiäisissä 30.1.2020, jolloin vietetään myös Vihdin koululaitoksen 150 –vuotisjuhlaa.

Uuden kuntastrategian mukaisesti Vihdin kunta toteuttaa nimivalintaprosessin osallistavana. Kunta toivoo kuntalaisilta nimiehdotuksia keskukselle viimeistään 12.01.2020. Nimeä voi ehdottaa Vihdin kunnan nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella.  Myöhemmin nimettävä nimitoimikunta arvioi saatujen nimiehdotusten toimivuutta. Lopullinen nimiehdotus (tai ehdotukset) palkitaan.

–Osallistavasta prosessista olemme ennenkin saaneet hyviä kokemuksia. Ideaali nimi kulttuuri- ja vapaa-ajankeskukselle kertoisi sijainnin lisäksi siitä, mitä sen palveluja käyttävä voi saada tai kokea, pohtii Vihdin kunnan elinvoimajohtaja Petra Ståhl.

Kuvat

Kuva: Hanna Jokitöyrä.
Kuva: Hanna Jokitöyrä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vihdin kunta
Vihdin kunta
Asemantie 30
03100 NUMMELA

https://www.vihti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihdin kunta

Elixir ja Vihti yhteistyöhön: yli sata valmennusvideota kuntalaisten vapaaseen käyttöön30.1.2020 07:25:00 EETTiedote

Vihdin kunta on tuottanut yhteistyössä Elixirin kanssa sarjan videomuotoista neuvontaa. Videoita julkaistaan vuonna 2020 yhteensä yli 100 liittyen eri teemoihin ja niissä esiintyvät alojensa huiput. Videoissa esiintyvät alojensa huiput, kuten hiihtäjä Sami Jauhojärvi, kilpauimari Matti Mattsson, valmentaja Jukka Jalonen ja juoksija Lasse Viren. Vihdissä vinkkejä antavat Veikka Gustafsson, Satu Aarnio (ent. Tuomisto) ja Lassi Hurskainen yhdessä paikallisten toimijoiden ja harrastajien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme