McDonald's

Vuoden 2021 McDonald’s-ravintola on Järvenpäässä

Jaa
Järvenpään McDonald’s on valittu vuoden McDonald’s-ravintolaksi. Ravintola nousi parhaaksi Suomen 67 McDonald’s-ravintolan joukosta.
Järvenpään Mäkkäriin avattiin tänä vuonna Suomen ensimmäinen kansainvälisen konseptin mukainen McCafé.
Järvenpään Mäkkäriin avattiin tänä vuonna Suomen ensimmäinen kansainvälisen konseptin mukainen McCafé.

McDonald’sin Vuoden ravintola -tunnustus on jaettu tänä vuonna Järvenpään Mäkkärille. Noin 80 henkilöä työllistävä Järvenpään McDonald’s-ravintola on osoittanut esimerkillistä toimintaa myynnin sekä asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämisessä.

”Järvenpään McDonald’s on ottanut viime aikoina käyttöön monta uudistusta, kuten esimerkiksi McDelivery-kotiinkuljetuksen, uudistetun autokaistan ja asiakkaiden palvelemisen myös mobiilisovelluksen kautta tehtyjen tilausten mukaisesti. Ravintolan henkilöstö on omaksunut muutosten vaatimat toimintatavat esimerkillisesti, ja ravintolan liikevaihto on kasvanut kahden viime vuoden aikana merkittävästi”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Ravintolan ravintolapäällikön Laura Kainulaisen mukaan tunnustus kuuluu koko henkilöstölle.

”Olen erittäin ylpeä saadessani toimia Järvenpään ravintolapäällikkönä. Viime vuonna palvelimme useampaa asiakasta kuin koskaan ennen, ja vaikeana korona-aikana onnistuimme erityisen hyvin asiakastyytyväisyyden ja kotiinkuljetuksen kehittämisessä. Järvenpään onnistumisissa korostuu upean henkilökuntamme merkitys. Teemme töitä yhtenä tiiminä myös vaikeissa tilanteissa, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja koulutamme henkilökuntaa ravintolassa monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Työskentely meillä on mielekästä myös mahtavan asiakaskuntamme vuoksi”, sanoo ravintolapäällikkö Kainulainen.

Järvenpään Mäkkärissä avattiin tänä vuonna Suomen ensimmäinen kansainvälisen konseptin mukainen McCafé. Myös ravintolan asiakaspaikkojen määrä kasvoi hiljattain valmistuneen remontin ansiosta.

Vuoden ravintolapäälliköksi valittiin Tuusulan McDonald’sin ravintolapäällikkö Janne Hirvonen. Vuoden McDonald’s-yrittäjäksi taas valittiin jo toista kertaa peräkkäin Marko Saurén, joka omistaa kolme McDonald’s-ravintolaa pääkaupunkiseudulla.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Ravintolapäällikkö Laura Kainulainen, puh. 040 707 5500

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Järvenpään Mäkkäriin avattiin tänä vuonna Suomen ensimmäinen kansainvälisen konseptin mukainen McCafé.
Järvenpään Mäkkäriin avattiin tänä vuonna Suomen ensimmäinen kansainvälisen konseptin mukainen McCafé.
Lataa
Ravintolapäällikkö Laura Kainulainen
Ravintolapäällikkö Laura Kainulainen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 67 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 57 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme