McDonald's

Vuoden 2022 McDonald’s -ravintolapäällikkö työskentelee Imatran McDonald’sissa

Jaa
Imatran Mäkkärin ravintolapäällikkö Jani Repo on valittu Vuoden McDonald’s -ravintolapäälliköksi. Repo on työskennellyt Imatran ravintolassa jo 20 vuoden ajan.

Repon työpaikka Imatran McDonald’s työllistää noin 35 työntekijää.

”Hyvä asiakaskokemus on Janille toiminnan ydin, ja sitä on parannettu keskittymällä tehokkaaseen ja nopeaan palveluun. Imatran ravintolan toiminta on kehittynyt sekä asiakaskokemuksen että palveluaikojen mittareilla Janin aktiivisen tavoitteiden seurannan ja tiimin kannustamisen ansiosta”, Imatran McDonald’s-yrittäjä Vesa Särkkä sanoo.

Ravintolapäällikkö Jani Repon mukaan pienellä paikkakunnalla korostuu henkilökunnan viihtyvyyden lisäksi myös hyvä asiakastyytyväisyys. Hän lähettää kiitokset etenkin ravintolan asiakkaiden suuntaan.

”Saamani tunnustus lämmittää erittäin paljon. Arvostan palkintoa erityisesti siksi, että olen palvellut asiakkaita 20 vuotta tässä samassa ravintolassa. Näitä palkintoja ei pysty kuitenkaan yksin voittamaan, vaan siihen tarvitaan koko tiimin panosta. Haluankin tässä samalla kiittää koko työyhteisöä”, Repo sanoo.

Vuoden McDonald’s -ravintolapäällikön valintaperusteita olivat muun muassa henkilökunnan viihtyvyydestä huolehtiminen, työtyytyväisyyden kasvattaminen sekä asiakasmäärien ja myynnin erinomainen kehittyminen.

”Jani on erinomainen esimerkki osaavan ravintolapäällikön merkityksestä ravintolalle. Hänen sitoutuneisuutensa ja periksiantamattomuutensa näkyvät Imatran ravintolan jokapäiväisessä toiminnassa. Ravintolalla on ollut selkeät tavoitteet, ja menestymisen avaimena Jani on osannut hyödyntää oman tiiminsä vahvuuksia”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

McDonald's tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla; noin 90 prosenttia ravintolapäälliköistä on aloittanut uransa ravintolatyöntekijänä.

Vuoden McDonald’s-ravintolaksi tuli valituksi Kauniaistentien McDonald’s Espoossa, ja Vuoden McDonald’s-yrittäjäksi valittiin jo kolmatta kertaa peräkkäin Marko Saurén, joka omistaa viisi McDonald’s-ravintolaa pääkaupunkiseudulla ja Lohjalla. Hän on myös vuoden ravintolaksi valitun Kauniaistentien McDonald’s-ravintolan yrittäjä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Ravintolapäällikkö Jani Repo, puh. 040 564 7027, jani.repo (at) fi.mcd.com

Yrittäjä Vesa Särkkä, puh. 040 560 7624, vesa.sarkka (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Imatran McDonald’sin yrittäjä Vesa Särkkä, ravintolapäällikkö Jani Repo sekä ravintolajohtaja Laura Kantokivi iloitsevat voitosta Nokia Areenalla.
Imatran McDonald’sin yrittäjä Vesa Särkkä, ravintolapäällikkö Jani Repo sekä ravintolajohtaja Laura Kantokivi iloitsevat voitosta Nokia Areenalla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 119 maassa, yhteensä noin 39 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 38 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 72 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 54 eli noin 75 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme