Espoon kaupunki - Esbo stad

Vuoden Luontokuvat 2020 – näyttely Villa Elfvikin luontotalossa 23.6. – 15.8.2021

Jaa

Vuoden Luontokuvat -näyttely kertoo suomalaisen luonnon moni-ilmeisyydestä, sen näkymistä ja tapahtumista sekä kuvaajien luonnossa kokemista elämyksistä ja oivalluksista.

Petri Pietiläinen: Rakentaja.
Petri Pietiläinen: Rakentaja.

Näyttelyssä on esillä 36 Vuoden Luontokuva 2020 -kilpailussa palkittua kuvaa. Jokaisesta kilpailusarjasta on mukana kolme palkittua ja kunniamaininnan saaneet kuvat. Mukana on luonnollisesti myös vuoden Luontokuvaksi valittu Petri Pietiläisen kuva Rakentaja. Tuomaristo luonnehti kuvaa haarapääskystä klassiseksi lintukuvaksi tuoreella otteella.

Vuoden Luontokuva -kilpailuun osallistui vuonna 2020 yli 15 000 valokuvaa. Suurin osa niistä kilpaili aiheittain seitsemässä eri sarjassa: Kasvit ja sienet, Linnut, Maisemat, Nisäkkäät, Muut eläimet, Sommittelu ja muoto sekä Luonto ja ihminen. Nuorille oli oma sarja. Kuvia sai käsitellä vain hyvin maltillisesti. Näiden sarjojen voittajakuvista tuomaristo valitsi koko kilpailun voittajan.

Lisäksi kilpailussa oli erikoissarja Vapaa ja luova, jossa kuvia sai käsitellä jonkin verran vapaammin. Facebook-yleisö valitsi suosikikseen sarjassa kilpailleen espoolaisen Susanna Alajan kuvan Maaginen valo. Näyttelyssä on myös kolmen muun espoolaisen kuvaajan kuvia.

Vuoden Luontokuvat 2020 -näyttely on esillä Villa Elfvikin luontotalon vaihtuvien näyttelyiden tilassa, Elfvikintie 4, Laajalahti, Espoo. Sisäänpääsy luontotaloon ja Vuoden Luontokuvat 2020 -näyttelyyn on maksuton.

Luontotalo on avoinna ma-pe klo 9-16 ja la-su klo 10–16, juhannusaattona 25.6. suljettu. Café Elfvik on avoinna viikonloppuisin talon aukioloaikoina. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Katri Luukkonen, suunnittelija, Villa Elfvikin luontotalo
katri.luukkonen@espoo.fi
puh. 043 826 5253

Kuvat

Petri Pietiläinen: Rakentaja.
Petri Pietiläinen: Rakentaja.
Lataa
Susanna Alaja: Maaginen valo.
Susanna Alaja: Maaginen valo.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Villa Elfvikin luontotalo on osa Espoon ympäristökeskusta. Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. 

Seuraa meitä somessa:
www.instagram.com/villaelfvik
www.facebook.com/espoonympäristökeskus

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi Tommi Kuukka2.7.2021 10:08:29 EEST | Uutinen

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tommi Kuukka. Tehtävää haki 51 hakijaa, joista kuusi haastateltiin. Kehittämisjohtaja vastaa sote-palvelujen kehittämiskokonaisuudesta sekä digitaalisen ja teknologisen potentiaalin hyödyntämisestä kuntalaisten hoidossa ja prosessien hallinnassa. Kehittämisjohtaja on sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme