Stark Suomi Oy

Vuoden vahvin rakentaja on Pirkanmaan Pro-Rakennus Oy

Jaa

Stark haluaa kehittää rakennusalaa materiaalitoimijan roolissa. Vuoden alussa Stark liittyi Aalto yliopiston Building 2030 konsortioon, jonka visiona on varautua rakentamisen toimialaan kohdistuviin tulevaisuuden muutoksiin – kuten digitalisaatioon, nopeaan kaupungistumiseen ja ilmastonmuutokseen – ja samalla varmistaa, että rakennusalan liiketoiminta on myös jatkossa kestävällä pohjalla. Myös rakentamisen laadusta puhutaan paljon. Tästä lähtökohdasta, ja ohjatakseen huomiota sille, että Suomessa on laaja joukko vahvoja, kunnianhimoisesti ja laadukkaasti rakentavia rakentajia ja rakennusliikkeitä, Stark lähti yhteistyössä Radio Novan kanssa etsimään Vuoden vahvinta rakentajaa.

Vuoden vahvin rakentaja Teemu Varheenmaa näkee, että laadukas rakentaminen on laadukkaiden materiaalien, työtaitojen ja työtapojen summa.
Vuoden vahvin rakentaja Teemu Varheenmaa näkee, että laadukas rakentaminen on laadukkaiden materiaalien, työtaitojen ja työtapojen summa.

- Kilpailussa pyysimme ilmiantamaan rakennusliikkeitä ja rakentajia, jotka ovat tehneet työnsä poikkeuksellisella ja ilahduttavalla laadulla ja ammattitaidolla, kertoo Starkin toimitusjohtaja Harri Päiväniemi. Vuoden vahvimmaksi rakentajaksi satojen ilmiantojen joukosta valikoitui Pirkanmaan Häijäältä käsin toimiva Pirkanmaan Pro-Rakennus Oy.

Hyvää rakennustapaa noudattaen ja kunnioittaen

Pirkanmaan Pro-Rakennuksen kilpailuun ilmiantaja kertoi perusteissaan mm. seuraavaa:

- Rakentaja ei oio missään kohtaan rakennusvaiheessa ja jälki on laadukasta -  mitä sen pitääkin olla.

Valinnan suoritti rakennustarvikeyritys Starkin asiantuntijaraati. Tyytyväisten asiakkaiden lausunnot ja perustelut painoivat Vuoden vahvin rakentaja –valinnassa. Perusteluiden mukaan Pirkanmaan Pro-Rakennus Oy hoitaa kaikki hankkeensa alusta loppuun, rakentaen esimerkillisesti, sekä hyvää rakennustapaa noudattaen ja kunnioittaen.

Pirkanmaan Pro-Rakennuksen toimitusjohtaja Teemu Varheenmaa oli ilahtunut huomionosoituksesta:

- Loistofiilis tästä voitosta ja kunnianosoituksesta. Takana toistasataa erilaista hanketta. Ulkopuolinen tunnustus tuntuu erittäin hyvälle.

Laadukas rakentaminen muodostuu Teemu Varheenmaan mukaan laadukkaista materiaaleista ja työtaidoista ja työtavoista;

- Eräs tärkeä osa-alue rakentamisessa on tietysti myös kosteudenhallinta, toteaa Varheenmaa. Tiiveys kertoo rakentamisen laadusta. Meillä tiiveysmittaus toteutetaan kaikissa kohteissa ulkopuolisen sertifioidun tiiveysmittaajan toimesta. Nykyisillä määräyksillä toteutetuissa rivitaloissa olemme päässeet taloyhtiön ostoenergiassa alle 50 kWh/m2 vuosi. Tämä sisältää myös asuntojen lämpimän käyttöveden tuotannon sekä yhtiön valaistukset.

Starkin toimitusjohtaja Harri Päiväniemi nosti palkintoa toimitusjohtaja Teemu Varheenmaalle ojentaessaan esille voittajayrityksen laadukkaan työn ja ammattitaidon.

- Yrityksenne on tehnyt työnsä laadukkaasti ja vahvalla ammattitaidolla, tuottaen asiakkailleen lisäarvoa. On ilo ja kunnia ojentaa tämä tunnustus Vuoden 2019 vahvimmalle rakentajalle, Pirkanmaan Pro-Rakennus Oy:lle.

Lisätietoja:

Harri Päiväniemi, Stark Suomi Oy, puh. 040 643 1800
Teemu Varheenmaa, Pirkanmaan Pro-Rakennus Oy, puh. 040 687 9626

Stark on mukana Aalto yliopiston vetämässä Building 2030 -hankkeessa, jonka tehtävänä on kehittää Suomen rakennussalalle visio vuodelle 2030 ja edistää sen toteutumista.

Kuvat

Vuoden vahvin rakentaja Teemu Varheenmaa näkee, että laadukas rakentaminen on laadukkaiden materiaalien, työtaitojen ja työtapojen summa.
Vuoden vahvin rakentaja Teemu Varheenmaa näkee, että laadukas rakentaminen on laadukkaiden materiaalien, työtaitojen ja työtapojen summa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Stark Suomi Oy
Vänrikinkuja 2
02600 ESPOO

09 3541 3000http://www.stark-suomi.fi

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta  www.stark-suomi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Starkin yhteistoimintaneuvottelut päättyivät työtehtävien vähennyksiin11.12.2019 15:45:28 EETTiedote

Stark Suomi Oy:n lokakuussa aloittamat yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön edustajien kanssa ovat päättyneet. Päätöksensä myötä Stark vähentää enintään 50 työntekijää, joista osalle voidaan tarjota osa-aikaista työtä. Osa irtisanomisista pyritään välttämään luonnollisen poistuman, kuten eläköitymisen avulla. Starkin palveluksessa on noin 1000 työntekijää 26 toimipisteessä sekä ketjuohjauksessa ja jakelukeskuksissa.

STARK Rent konevuokraamo avautuu uudistuneessa Tampere Nekalan toimipisteessä6.11.2019 08:49:00 EETTiedote

Stark avaa tänään Tampereen Nekalaan verkostonsa neljännen konevuokraamon. Vuokraamo sijoittuu myymälän yhteyteen, helposti myös noutoasiakkaita palvelevaan noutopisteeseen. Starkin suurin myymälä Tampereen Nekalassa avautui keväällä uudistuneena. Nekalassa käynnistyi hiljattain myös seudun jakelukeskus, josta alueen kaikki toimitukset hoidetaan. Uudistuksilla tähdätään rakentavan asiakkaan kokonaispalvelun paranemiseen, palvelun sujuvoittamiseen ja asioinnin nopeuttamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme