Lasten Keskus

Yhdessä elämisen haasteet voi kohdata Mollin kanssa

Jaa

Uudessa kuvakirjassa suosittu Molli auttaa lasta käsittelemään erilaisten persoonallisuuksien kanssa elämistä.

 

Kun toinen rakastaa rauhaa ja hiljaisuutta ja toisen sisällä asuu paljon iloisia pomppuja, yhteinen oleminen voi ajautua törmäyskurssille. Katri Kirkkopellon kirjoittama ja kuvittama uusi kuvakirja Molli ja salaperäinen Suttu (Lasten Keskus 2021) auttaa sympaattisen tarinan avulla lasta käsittelemään erilaisten temperamenttien kohtaamista ja yhteiselämässä vastaan tulevia haasteita.

Koti on Mollille oma paikka ja turvallinen pesä, mutta nyt siellä on alkanut tapahtua outoja asioita ja kotirauha on mennyttä: tavarat vaihtavat paikkaa, esineitä putoilee hyllyiltä ja lattioille ilmestyy sotkuisia jalanjälkiä. Ystävänsä Pikku Sisun kanssa Molli selvittää outoja tapahtumia, eikä aikaakaan, kun heidän rauhalliseen elämäänsä ilmestyy vilkas ja vauhdikas uusi ystävä Suttu.

Molli ja salaperäinen Suttu on liikuttava kertomus oman tilan merkityksestä, erilaisista temperamenteista, yhdessä elämisen haasteista sekä siitä, miten uudet tuttavuudet muuttavat aina elämäämme hieman. Mollin edesottamusten parissa lapsi voi käsitellä omia tunteitaan ja löytää samaistumispintaa kokemuksilleen erilaisten persoonien kanssa toimimisesta. 

Perheiden ja varhaiskasvatuksen tunnetaitokasvatuksen tueksi julkaistaan myös Molli ja salaperäinen Suttu – Kasvattajan opas, jossa on kuvakirjaan pohjautuvia tehtäviä, leikkejä ja pohdittavaa.

Molli on tuttu hahmo myös maailmalla, ja Molli-kuvakirjoja on ilmestynyt muun muassa Venäjällä, Virossa, Hollannissa ja Ukrainassa.

 

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia rakastettuja kuvakirjoja ja oppikirjoja. Kirkkopellon teokset Piki (2016) ja Molli ja maan ääri (2020) olivat Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaina.

 

Katri Kirkkopelto: Molli ja salaperäinen Suttu
Lasten Keskus 2021
ISBN 978-952-354-502-1
32 s. | Kl L85.22

Katsoaksesi videon lähteestä youtu.be, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Molli ja salaperäinen Suttu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Keskus
Lasten Keskus
Itälahdenkatu 27 A
00210 Helsinki

0968774530http://lastenkeskus.fi

Lasten Keskus tarjoaa iloa ja elämyksiä nuorille lukijoille vauvasta varhaisnuoreen! Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaista lastenkirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Julkaisemme lasten tietokirjoja, kuvakirjoja ja tarinakirjoja, monipuolista ammattikirjallisuutta eri ikäkausien parissa työskenteleville kasvattajille sekä oppikirjoja esi- ja alkuopetukseen.

Yhdessä Edukustannuksen ja Kirjapajan kanssa olemme Publiva Oy.

Tervetuloa myös Mollin maailmaan!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme