Vihdin kunta

Yrityskummit ja Vihti ovat virallistaneet yhteistyön

Jaa

Suomen Yrityskummit ry ja Vihdin kunta ovat tänään virallistaneet yhteistyön alueen yrittäjien ja yritysten tukemiseksi.

Petra Ståhl ja Markku Ilveskoski. Kuva: Hanna Jokitöyrä.
Petra Ståhl ja Markku Ilveskoski. Kuva: Hanna Jokitöyrä.

–Yrityskummien antama palvelu sopii hyvin kunnan tarjoamaan yritysneuvonnan palvelupakettiin ja kummista yrityksellä on mahdollista saada itselleen myös pidempiaikainen sparraaja, kertoo aluekummi Markku Ilveskoski.

Suomen Yrityskummit ry on valtakunnallisesti toimiva suomalainen vapaaehtoisjärjestö, joka kutsuu joukkoonsa kokeneita yrittäjiä, yritysjohtajia ja liike-elämän asiantuntijoita. Kummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan vapaaehtoisesti ja veloituksetta yrittäjien ja pk-yritysten kehittämiseen.

Vihdin kunta tarjoaa tukea yrittäjäksi aikoville ja jo toimiville yrittäjille. Tukea saa yrityksen perustamisessa, liiketoiminnan kehittämisessä sekä muissa esiin tulevissa haasteissa.

Yhteyshenkilöt

Vihdin kunta: Petra Ståhl, elinvoimajohtaja, petra.stahl@vihti.fi, 050 576 6256

Länsi-Uudenmaan Yrityskummit: Markku Ilveskoski, markku.ilveskoski@yrityskummit.fi, 050564 6130

Kuvat

Petra Ståhl ja Markku Ilveskoski. Kuva: Hanna Jokitöyrä.
Petra Ståhl ja Markku Ilveskoski. Kuva: Hanna Jokitöyrä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vihdin kunta
Vihdin kunta
Asemantie 30
03100 NUMMELA

https://www.vihti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihdin kunta

Elixir ja Vihti yhteistyöhön: yli sata valmennusvideota kuntalaisten vapaaseen käyttöön30.1.2020 07:25:00 EETTiedote

Vihdin kunta on tuottanut yhteistyössä Elixirin kanssa sarjan videomuotoista neuvontaa. Videoita julkaistaan vuonna 2020 yhteensä yli 100 liittyen eri teemoihin ja niissä esiintyvät alojensa huiput. Videoissa esiintyvät alojensa huiput, kuten hiihtäjä Sami Jauhojärvi, kilpauimari Matti Mattsson, valmentaja Jukka Jalonen ja juoksija Lasse Viren. Vihdissä vinkkejä antavat Veikka Gustafsson, Satu Aarnio (ent. Tuomisto) ja Lassi Hurskainen yhdessä paikallisten toimijoiden ja harrastajien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme