Vihdin kunta

Ystävänpäivästä alkaen Amor levittää Vihti-rakkauden sanomaa

Jaa
Vihdin kunnan uudessa markkinointikampanjassa etsitään rakkautta tositarkoituksella ja lasketaan Vihti-rakkausprosentti.
Vihti-rakkauden lähettiläs -kampanja tullaan näkemään kevään mittaan myös muussa Vihdin kunnan markkinoinnissa, kuten Kevätmessuilla sekä laajemmin pääkaupunkiseudun katukuvassa. Kuva: Juhamatti Vahdersalo.
Vihti-rakkauden lähettiläs -kampanja tullaan näkemään kevään mittaan myös muussa Vihdin kunnan markkinoinnissa, kuten Kevätmessuilla sekä laajemmin pääkaupunkiseudun katukuvassa. Kuva: Juhamatti Vahdersalo.

Vihdin kunta on julkaissut ystävänpäivänä 14. helmikuuta uuden markkinointikampanjan, jossa tavoitellaan todellista Vihti-rakkautta ja lasketaan Vihti-rakkausprosentti. Kampanja sisältää kolme viikon välein julkaistavaa Vihti-rakkauden lähettiläs -jaksoa, jotka tulevat katsottavaksi YouTubeen ja muihin sosiaalisen median kanaviin. Jokaisessa videossa esiintyy Vihti-rakkauden lähettiläs Amor, joka ratkoo ”rakkaushuolia” rohkeasti, mutta lempeästi, huumoria unohtamatta.

Vihti-rakkauden lähettiläs -kampanjassa kerrotaan Vihdistä rehellisesti, ruusunpunaisten lasien läpi. Videoilla Vihdissä luodaan rohkeasti uusia yhteyksiä niin vihtiläisille, kuin Vihtiin matkaaville tai tänne muuttoa haikaileville.

- Markkinointikampanjalla haluamme kertoa niille, joiden sydän ei vielä syki Vihdille, miten ihana Vihti on. Ja muistuttaa vihtiläisiä siitä, miten Vihti on jokapäiväisen rakkautemme arvoinen, toteaa Vihdin kunnan elinvoimajohtaja Petra Ståhl.

- Markkinointikampanjan juuret juontuvat jokseenkin pitkän ja vaiherikkaan ajatuspolun kautta kunnan maantieteelliseen muotoon, joka on liki sydämen mallinen. Aito rakkauden pääkaupunki siis, Ståhl jatkaa.

Vihti-rakkauden lähettiläs -kampanja tullaan näkemään kevään mittaan myös muussa Vihdin kunnan markkinoinnissa, kuten Kevätmessuilla sekä laajemmin pääkaupunkiseudun katukuvassa.

Kampanjan verkkosivu löytyy VisitVihti.fi-sivustolta. Kampanjasivulla voi laskea oman Vihti-rakkausprosentin. Testi perustuu Dorothy Tennovin 1970-luvun limerenttiteoriaan, jolla tieteellisesti voidaan tutkia, oletko rakastunut. Testissä saa siis tietää, oletko Vihdin kanssa ”match made in heaven”, ja samalla voi osallistua Vihti-palkintojen arvontaan.

Videoiden toteutuksesta on vastannut tuotantoyhtiö Koju Film Company, joka on monen viime aikoina suosioon nousseen videokampanjan takana. Amorina videoilla seikkailee näyttelijä Juha Uutela. Kampanjasivustosta ja rakkausprosenttilaskurista on vastannut mainostoimisto Dirty.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Vihti-rakkauden lähettiläs -kampanjan 1. video

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vihti-rakkauden lähettiläs -kampanja tullaan näkemään kevään mittaan myös muussa Vihdin kunnan markkinoinnissa, kuten Kevätmessuilla sekä laajemmin pääkaupunkiseudun katukuvassa. Kuva: Juhamatti Vahdersalo.
Vihti-rakkauden lähettiläs -kampanja tullaan näkemään kevään mittaan myös muussa Vihdin kunnan markkinoinnissa, kuten Kevätmessuilla sekä laajemmin pääkaupunkiseudun katukuvassa. Kuva: Juhamatti Vahdersalo.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vihdin kunta
Vihdin kunta
Asemantie 30
03100 NUMMELA

https://www.vihti.fi

Vihdin kunta - Koti lähellä kaikkea

Vihdin kunta sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, Turun moottoritien ja valtatie 25:n risteyskohdassa. Vihdissä asuu lähes 30 000 asukasta ja yrityksiä on noin 3 000. Kunnan päätaajama on Nummela. Vihdin historia ulottuu yli 500 vuoden päähän.

Luonto on Vihdissä aina lähellä. Suurin osa Nuuksion kansallispuistosta sijaitsee Vihdissä, kunnan tärkein vesistö Hiidenvesi on osa Etelä-Suomen laajinta vesistöaluetta ja Salpausselkään kuuluva Nummelan harju kulkee kunnan läpi. Vihdin moni-ilmeinen luonto tarjoaa erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Lisätietoja: vihti.fi ja visitvihti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihdin kunta

Sotaveteraani Hannes Tuoviselle puu Menestyjien puistoon Vihdissä – Vuoden liikuntateko -palkinto Lähiliikuttajille10.10.2022 12:05:13 EEST | Tiedote

Nummelassa sijaitsevaan Menestyjien puistoon istutetaan tänä syksynä vain yksi puu. Vihdin kunnanhallitus päätti, että istutettavalla puulla kunnioitetaan sotaveteraani Hannes Tuovista. Vuoden liikuntateko 2021 -palkinnon saa Lähiliikuttajat, jotka liikuttavat kuntalaisia vapaaehtoistyönä. Puun saavaa Hannes Tuovista juhlistetaan Menestyjien puistossa Pajuniityn puistoalueella keskiviikkona 12. lokakuuta kello 17 alkaen. Tilaisuus on kaikille avoin ja yleisö on lämpimästi tervetullut seuraamaan tapahtumaa.

Vihdille yritysmarkkinoinnin brändi V2B – Tervetuloa kasvun kotiin!13.9.2022 13:58:20 EEST | Tiedote

Vihdin kunta on julkaissut Vihtibusiness.fi-sivuston, joka kokoaa yhteen tärkeät sisällöt Vihtiin sijoittumista harkitseville yrityksille. - Panostamme kunnassa voimakkaasti yritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön ja haluamme, että liiketoiminnan sijoittaminen Vihtiin on kannattava päätös. V-to-B on yhteistyömallimme, jossa asiakaspalvelu tapahtuu yhdeltä luukulta, heti yksilöllisesti kohdaten ja palvellen. Tämän työn tueksi yritysmarkkinointi saa nyt uuden kodin Vihtibusiness-sivustosta ja samalla oman visuaalisen ilmeen, kertoo kunnan elinkeinopäällikkö Mika Partanen. Yritysmarkkinoinnin brändin visuaalisen ilmeen ja verkkosivuston on luonut mainostoimisto Dirty, joka toteutti aiemmin Visit Vihdin uudet kotisivut. Kunnan yrityspalvelut tukevat yrittäjää aktiivisesti Vihdin kunnan elinkeino- ja yrityspalvelut tukevat yrityksiä toiminnan laajennushankkeissa sekä tarjoavat tietoa soveltuvista yritysalueista ja toimitiloista. Jo toimivien yritysten kanssa tehtävän yhteistyön lisäksi yrit

Päivölän kirjallisuuspäivä Vihdissä järjestetään 3. syyskuuta tieteiskirjallisuuden teemalla11.8.2022 17:01:52 EEST | Tiedote

Vihtiläisten kirjallisuuden ystävien vuoden kohokohdaksi muodostunut perinteikäs Päivölän kirjallisuuspäivä järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen lauantaina 3. syyskuuta 2022. Lämminhenkinen ja intiimi kulttuuritapahtuma on kerännyt Vihtiin suuren joukon kirjallisuuden ystäviä ja kirjailijoita useiden vuosien ajan. Tänä vuonna järjestettävä tapahtuma on järjestyksessään 24. Päivölän kirjallisuuspäivä ja sitä vietetään sci-fi -teemalla Tulevaisuus ei ole kuin ennen -otsikon alla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme