Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

300 sairaalarakentamisen asiantuntijaa Tampereella My Optimal Hospital -konferenssissa 12.-13.9.

Jaa

300 sairaalarakentamisen asiantuntijaa Tampereella My Optimal Hospital –konferenssissa 12.-13.9. 

Tampereen yliopistollinen sairaala ja Tampereen yliopisto järjestävät ensimmäistä kertaa kansainvälisen sairaalarakentamisen konferenssin.  Tapahtuma kokoaa 300 sairaalapäättäjää ja kehittäjää sekä sairaalasuunnittelun ja sairaalarakentamisen asiantuntijaa. Osallistujia on pohjoismaiden lisäksi mm. Hollannista, Englannista, USA:sta ja Japanista. Konferenssi on loppuunmyyty.

My Optimal Hospital -konferenssi tarjoaa monipuolisen katsauksen sairaalatoiminnan ja sairaalan prosessien optimointiin niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Teemoina ovat sairaalan tilaratkaisut, asiakaslähtöinen tilasuunnittelu ja tilojen kehittäminen sairaalan toiminnan ehdoilla. Miten rakennetaan viihtyisä mutta tehokas sairaalaympäristö? Miten alati muuttuvassa yhteiskunnassa rakennetaan sairaala, joka palvelee sekä nyt että tulevaisuudessa?

Sairaalakehittämistä tarkastellaan eri toimintojen näkökulmista huomioiden esimerkiksi poliklinikat, osastot, tehohoito, ensiapu ja leikkaustoiminta sekä opetuksen ja harjoittelun järjestäminen.

Konferenssi sisältää luentoja, posteriesityksiä, yhteistyökumppaneiden näyttelyn sekä opastetun kierroksen Tampereen yliopistollisen sairaalan uudistetuissa tiloissa. Puhujia konferenssissa on lähes kymmenestä eri maasta.

Sairaalarakentaminen on ajankohtaista monissa Suomen sairaaloissa. Tampereen yliopiston historian mittavin rakennushanke on juuri saatu päätökseen ja uusi pääsisäänkäynti otetaan käyttöön 28.9.2019. Taysin etupihahanke kattaa kolme uudisrakennusta sekä maanalaisen pysäköintihallin.

My Optimal Hospital -konferenssi, 12.-13.9., Tampereen yliopisto, Arvo-rakennus, Arvo Ylpön katu 34, Tampere Konferenssin ohjelma: https://events.uta.fi/myoptimalhospital2019/

Lisätietoja: kehitysjohtaja Isto Nordback, puh. 050 5911458,  isto.nordback@pshp.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy ja Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Syöpäpotilaan kannattaa suojautua koronavirukselta26.3.2020 11:22:08 EETTiedote

Syöpäpotilaan on erityisen tärkeää suojautua koronavirukselta, koska syöpäpotilaalla on kohonnut riski sairastua virukseen. Kansainvälisen suosituksen mukaan syöpäpotilaiden sairaalakäyntejä minimoidaan myös Pirkanmaalla. Osa käynneistä korvataan puhelinsoitoilla tai seurantakäyntejä siirretään. Syöpäpotilas kutsutaan kuitenkin sairaalaan aina, kun se on syövän hoidon takia välttämätöntä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme