Viisas Elämä Oy

Äänen voimaannuttavat ominaisuudet hyvinvoinnin tukena

Jaa
Miten lisätä omaa hyvinvointia äänen avulla? Millaisia vaikutuksia äänellä on kehoomme? Merja Valveen uutuusteos Voimaannuttava ääni (Viisas Elämä, 2023) johdattaa lukijan hyvää tekevien äänten maailmaan, ja rohkaisee häntä ottamaan käyttöönsä ilmaisen ja aina mukana olevan keinon parantaa omaa hyvinvointiaan.
Kirjailijan kuvat: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Kirjailijan kuvat: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero

Voimaannuttava ääni on Merja Valveen esikoisteos, joka kannustaa lukijaa valjastamaan oman äänen käyttöönsä ja voimaan sen avulla paremmin. Teoksesta löytyvät vinkit ja ääniharjoitukset auttavat lukijaa olemaan syvemmin läsnä, vapauttamaan tunteita sekä tulemaan tietoisemmaksi kehostaan ja mielestään. Teos avaa lukijalle Valveen omaa matkaa kohti elämäntehtäväänsä auttajana sekä tarjoaa vertaistukea jakamalla muiden ihmisten kokemuksia voimaannuttavasta äänestä.

”Tässä kirjassa kerron työstäni ja ihmisten kokemuksista hoitavasta äänestä. Kerron erilaisista lähestymistavoista ja soittimista. Tärkein osuus on ihmisen oma ääni. Minun elämäntehtäväni on saattaa sinulle tiedoksi, että kannat jatkuvasti mukanasi tärkeintä hyvinvointiisi vaikuttavaa elementtiä, omaa ääntäsi.” kertoo Merja Valve teoksestaan.

Merja Valve on saksofonisti ja musiikinmaisteri, joka selätti tinnituksen ja yliherkän kuulon Sound Healing -menetelmän avulla. Näin voimaannuttavista äänistä yläsävellauluineen tuli hänelle elämäntapa ja työ. Merjan intohimona on auttaa ihmisiä löytämään oma voimansa ja autenttinen äänensä kehittämänsä ValveMetodin avulla ja välittää hyvinvointia tuottavia äänivärähtelyjä konserteissa.

Voimaannuttava ääni nyt saatavilla kirjakaupoista.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Merja Valve kertoo uutuuskirjastaan Voimaannuttava ääni

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kirjailijan kuvat: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Kirjailijan kuvat: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Lataa
Kirjailijan kuva: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Kirjailijan kuva: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme