Minerva Kustannus

Messi – Jalkapallon kuningas

Jaa
Luca Caiolin uusi teos kattaa Lionel Messin elämän ja uran vaiheet lapsuuden pelikentiltä aina vuoden 2022 maailmanmestaruuskisoihin saakka. Kattava urheiluelämäkerta kuvaa miten kirpuksi kutsutusta pojasta kasvoi jalkapallon jättiläinen.

Argentiinalainen Lionel Messi on kiistatta sukupolvensa suurin jalkapallosensaatio. Hänet on valittu maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi ennätykselliset seitsemän kertaa vuosina 2009–2021. Pitkään näytti siltä, että Messin loisteliaalta uralta jää puuttumaan se kaikkein himoituin palkinto: maailmanmestaruus. Hän onnistui siinä lopulta vuoden 2022 MM-kilpailuissa ja päätti maajoukkueuransa Argentiinan paidassa hienoimmalla mahdollisella tavalla.

Mikä tekee Messistä niin erityisen pelaajan? Miten hän onnistui pienikokoisena pelaajana raivaamaan tiensä jalkapallon huipulle? Siitä kertovat Messin itsensä lisäksi mm. hänen vanhempansa ja sukulaisensa sekä hänen monet valmentajansa.

Luca Caioli on tunnettu italialainen urheilutoimittaja, joka on työskennellyt mm. italialaisella Rai 3 -televisiokanavalla ja Britannian ITV:ssä sekä Euronews TV:n päätoimittajana Ranskassa. Nykyään hän toimii SKY Italia -televisiokanavan sekä Il Corriere della Sera -lehden kirjeenvaihtajana Espanjassa.  Caioli on kirjoittanut henkilökuvat mm. Neymarista, Mbappésta, Ronaldosta ja Zidanesta.

Luca Caioli
Messi – Jalkapallon kuningas
Alkuperäisteos: Messi – The Inside Story of the Boy who Became a Legend
Suomentaneet Juhani Nieminen ja Tuomas Renvall
Ilmestyy 27.4.2023
myös e- ja äänikirjana

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Messi, kansikuva hires
Messi, kansikuva hires
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Minerva Kustannus
Minerva Kustannus
Eerikinkatu 27, 2. krs
00180 HELSINKI

https://www.minervakustannus.fi

Minerva Kustannus julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi.

Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta. Kustannustoimintamme pääalueet ovat tieto- ja harrastekirjat, lahja- ja kuvateokset sekä lastenkirjat.

Haluamme olla innovatiivinen ja avarakatseinen laatukirjojen kustantaja.

Minerva Kustannus kuuluu WSOY-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Sotavankina Neuvostoliitossa2.10.2023 08:31:51 EEST | Tiedote

Tervetuloa tilaisuuteen, jossa julkistetaan Ariela Säkkisen kirjoittama teos Pahinta oli kylmyys – Paavo Yli-Vakkurin vuodet sotavankina Neuvostoliitossa. Julkistustilaisuus järjestetään torstaina 5.10. klo 13.00 alkaen Werner Söderströmin Pohjantähti-paviljongissa osoitteessa Lönnrotinkatu 18, Helsinki. Käynti Pohjantähteen Werner Söderström Oy:n toimitalon sisäpihalta. ilmoittautumiset sähköpostitse: kustannus@minervakustannus.fi

Suomalaisen sotavangin muistelmat julkaistaan 5.10.27.9.2023 09:26:42 EEST | Tiedote

Tervetuloa tilaisuuteen, jossa julkistetaan Ariela Säkkisen teos Pahinta oli kylmyys - Paavo Yli-Vakkurin vuodet sotavankina Neuvostoliitossa. Kirjan julkistustilaisuus järjestetään torstaina 5.10. klo 13.00 alkaen Werner Söderströmin Pohjantähti-paviljongissa osoitteessa Lönnrotinkatu 18, Helsinki. Käynti Pohjantähteen Werner Söderström Oy:n toimitalon sisäpihalta. ilmoittautumiset sähköpostitse: kustannus@minervakustannus.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme