Minerva Kustannus

Hilpeä Koppis-lastenkirjasarja jatkuu

Jaa
Kovakuoriaisten kiehtovaan maailmaan sijoittuvan luontokirjasarjan kolmas osa Kummallinen koppis on hauska luontotarina, jossa kokonainen joukko erilaisia koppiksia selvittää aarrekartan arvoitusta.Kirjan Koppisknoppis-osio esittelee hauskalla tavalla kertomuksen kovakuoriaiset ja kannustaa pientä aarteenetsijää tutustumaan lähiluontoon ja metsän pieneliöihin.

Rahtilaivan mukana Suomen Turkuun saapuu aivan outo mönkiäinen, Euroopassa tavattava komealeukainen tamminkainen. Sillä on mukanaan salaperäinen aarrekartta. Retkellään tamminkainen kohtaa viisi suomalaista koppislajia: rapsikuoriaisen, järvihopeasepän, lehtokiitäjäisen, kirjanpainajan sekä tukkimiehentäin. Auttaisivatko nämä aarteen etsimisessä?

Vauhdikkaassa kovakuoriaistarinassa kaikki ei ole aina sitä, miltä ensi silmäyksellä näyttää. Kummallinen onkin tavallista ja tavallinen jotakin aivan erityisen ihastuttavaa. Lopulta ratkeaa myös salaperäisen aarrekartan arvoitus.

Kirjan tiedot on asiatarkastanut Helsingin yliopiston metsäeläintieteen professori Kari Heliövaara.

Ikäsuositus 5+

Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneetKitisevä koppiskokous ja Pikkukoppis eksyy äidistään


Janina Saari on kirjoittaja ja kansainvälisillä markkinoilla toimiva kääntäjä Liedon Vanhalinnasta. Yleistä kirjallisuustiedettä ja luovaa kirjoittamista opiskelleelle Saarelle on tärkeää tukea lasten lukemista ja sen kautta luontoyhteyttä.
Anne Muhonen
on vantaalainen kuvittaja, jolta on julkaistu 17 sarjakuva-albumia. Muhonen on tehnyt myös lastenkirja- ja oppimateriaalikuvituksia sekä laajentanut kuvallista ilmaisuaan niin valokuvauksen kuin muraalimaalauksenkin puolelle.

Janina Saari & Anne Muhonen
Kummallinen koppis
Sidottu, nelivärinen
40 s.
Ilmestyy 2.5.2023
Myös e-kirjana

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Kummallinen koppis, kansikuva, Hires
Kummallinen koppis, kansikuva, Hires
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Minerva Kustannus
Minerva Kustannus
Eerikinkatu 27, 2. krs
00180 HELSINKI

https://www.minervakustannus.fi

Minerva Kustannus julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi.

Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta. Kustannustoimintamme pääalueet ovat tieto- ja harrastekirjat, lahja- ja kuvateokset sekä lastenkirjat.

Haluamme olla innovatiivinen ja avarakatseinen laatukirjojen kustantaja.

Minerva Kustannus kuuluu WSOY-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme