Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennukselta 78 uutta kotia Tampereen Kaukajärvelle

Jaa
Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa Tampereen Kaukajärvelle 78 uutta asuntoa. RS-kohteena myytävät Asunto Oy Tampereen Hymnin kodit valmistuvat arviolta syksyn 2024 aikana.
Asunto Oy Tampereen Hymnin kodit valmistuvat arviolta syksyn 2024 aikana.
Asunto Oy Tampereen Hymnin kodit valmistuvat arviolta syksyn 2024 aikana.

Keskeiselle sijainnille Kaukajärvelle, entisen seurakuntatalon paikalle, nousee 8-kerroksinen Asunto Oy Tampereen Hymni. Kaukajärven vehreä ympäristö sekä nykyaikaiset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet ilahduttavat tulevia asukkaita ja helpottavat arkea. Luonnonläheinen sijainti sivummalla päätiestä viehättää rauhallisuudellaan. Hymnin pihapiiri, lähellä olevat viheralueet ja kaunis Kaukajärvi luovat tuleville asukkaille seesteisen elinympäristön, jossa viihtyy niin lapsiperheet kuin muutkin asujat. Rakennuskanta alueella koostuu pitkälti vanhemmista kerrostaloista, mutta mukaan mahtuu omakoti- ja rivitalojakin – ja idyllisiä puistoalueita.

”Kaukajärvelle ei ole hetkeen rakennettu uusia kerrostaloja, ja Hymni tuleekin vastaamaan uusien asuntojen kysyntään. Hymnin sijainti Kaukajärvellä on mitä parhain ja se onkin varmasti yksi syy yhtiön suureen suosioon ja siihen, että saimme varsin nopeasti tarvittavan määrän varauksia myynnin aloittamista varten.”, Tampereen liiketoimintajohtaja Erkki Ikonen kertoo.

Hymniin rakennetaan 78 uutta kotia 29m2:n yksiöistä 74m2:n kolmioihin. Pohjaratkaisut ovat selkeitä ja huolella suunniteltuja arjessa toimiviksi. Turhat neliöt on karsittu minimiin, sen sijaan säilytystilat on maksimoitu. Raikkaan vaaleissa kodeissa on joko terassi, lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Jo 44,5 m2 kokoisissa kodeissa on sauna, jonka pehmeissä löylyissä on mukava rentoutua.

Hymnin julkisivu kuultovärjättyine osioineen erottuu katukuvassa edukseen. Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kahden asunnon lisäksi taloyhtiön saunaosasto, ulkoiluvälinevarasto ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Pysäköinti onnistuu viereisessä pysäköintihallissa, jonne on mahdollisuus ostaa autopaikkaosakkeita. A-energialuokan talossa, joka lämpiää kaukolämmöllä, on huoletonta asua, eikä vastaavia ole Kaukajärvellä tarjolla.

Hymnin pihapiiristä on helppo lähteä nauttimaan Kaukajärven rantareiteistä. Kaukajärven voi kiertää vaikkapa polkupyörällä, ja uimaan pääsee kolmelta uimarannalta. Talvella voi nauttia avantosaunasta ja virkistävästä avantouinnista. Kulttuurin ystäville on tarjolla Haiharan kartanon taidekeskus näyttelyineen ja viehättävine kahviloineen, ja golfin ystävätkin pääsevät golfaamaan lähistöllä sijaitsevilla kahdella puistomaisella golfkentällä. Alle kymmenen minuutin kävelymatkan etäisyydellä sijaitsevat terveysasema, kaksi kauppaa, koulu sekä Kaukajärven vapaa-aikatalo, joten palvelut ovat helposti saavutettavissa. Mikäli keskustan riennot houkuttavat, pääsee Tampereen keskustaan sujuvasti bussilla.

Hymnin asuntojen rakentaminen alkaa toukokuussa 2023 ja uudet kodit ovat muuttovalmiita arviolta syksyllä 2024.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Asunto Oy Tampereen Hymnin kodit valmistuvat arviolta syksyn 2024 aikana.
Asunto Oy Tampereen Hymnin kodit valmistuvat arviolta syksyn 2024 aikana.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus -konserni on kotimainen perheyritys, jonka emoyhtiönä toimii Pohjola Rakennus Group PRG Oy. Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pohjola Rakennus Oy Suomi, Eloisa-asunnot Oy ja PRG Property Development Oy. Olemme luoneet mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Uusien kotien lisäksi palveluihimme kuuluvat myös kiinteistökehitys sekä toimitilojen rakentaminen. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan yrityksistä ja työllistämme lähes 4 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennukselle voitto Tampereen kaupungin tontinluovutuskilpailussa – Kissanmaalle uusi kiertotaloutta edistävä asuinkerrostalo13.10.2022 13:08:38 EEST | Tiedote

Tampereen kaupunki on päättänyt varata Pohjola Rakennus Oy Suomelle Kissanmaalla sijaitsevan tontin omistusasuntotuotantoon. Tontinluovutuskilpailussa edellytyksenä oli tehdä konseptitason suunnitelma siitä, miten tontille sijoitettavassa hankkeessa tullaan hyödyntämään kiertotalouden periaatteiden mukaisia rakennusosia tai -materiaaleja. Kissanmaalla sijaitsevaan tonttiin tuli yhteensä 18 hakemusta, joista raati valitsi Pohjola Rakennuksen konseptisuunnitelman parhaimmaksi.