Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus -konserni rakentaa kuusi asuinkerrostaloa Helsinkiin, Espooseen, Naantaliin ja Tampereelle

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa yhteistyössä eri tahojen kanssa 392 uutta kotia Helsinkiin, Espooseen, Naantaliin ja Tampereelle.

Espoon Finnooseen on rakenteilla 17-kerroksinen asuinkerrostalo AXA Investment Managersille. Kerrostalossa on yhteensä 146 asuntoa. Rakennustyöt ovat käynnissä ja asunnot valmistuvat vuoden 2024 loppuun mennessä.

Naantaliin Luonnonmaalle on rakenteilla kaksi asuinkerrostaloa TA Asumisoikeus Oy:lle. Asuinkerrostaloissa on yhteensä 38 asuntoa. Rakennustyöt on aloitettu kesäkuussa 2023 ja uudet asumisoikeusasunnot valmistuvat arviolta syksyllä 2024.

Helsingin Oulunkylään rakennetaan 5–6 kerroksinen asuinkerrostalo Helsingin kaupungin asunnot Oy:lle. Asuinkerrostalossa on 96 huoneistoa ja kuusi liiketilaa. Rakennustyöt alkavat heinäkuussa 2023 ja uudet vuokrakodit valmistuvat arviolta kesällä 2025.

Tampereen Kaukajärvelle on rakenteilla uusia RS-kohteena myytäviä koteja. Asuntoja valmistuu yhteensä 78. Rakennustyöt ovat alkaneet ja uudet kodit valmistuvat arviolta syksyllä 2024.

Helsingin Haagaan on rakenteilla uusia RS-kohteena myytäviä koteja. Asuntoja valmistuu yhteensä 34. Rakennustyöt ovat alkaneet ja uudet kodit valmistuvat arviolta syksyllä 2024.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjola Rakennus -konserni on kotimainen perheyritys, jonka emoyhtiönä toimii Pohjola Rakennus Group PRG Oy. Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pohjola Rakennus Oy Suomi, Eloisa-asunnot Oy ja PRG Property Development Oy. Olemme luoneet mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Uusien kotien lisäksi palveluihimme kuuluvat myös kiinteistökehitys sekä toimitilojen rakentaminen. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan yrityksistä ja työllistämme noin 3 000 ammattilaista, joista keskimäärin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennukselle voitto Tampereen kaupungin tontinluovutuskilpailussa – Kissanmaalle uusi kiertotaloutta edistävä asuinkerrostalo13.10.2022 13:08:38 EEST | Tiedote

Tampereen kaupunki on päättänyt varata Pohjola Rakennus Oy Suomelle Kissanmaalla sijaitsevan tontin omistusasuntotuotantoon. Tontinluovutuskilpailussa edellytyksenä oli tehdä konseptitason suunnitelma siitä, miten tontille sijoitettavassa hankkeessa tullaan hyödyntämään kiertotalouden periaatteiden mukaisia rakennusosia tai -materiaaleja. Kissanmaalla sijaitsevaan tonttiin tuli yhteensä 18 hakemusta, joista raati valitsi Pohjola Rakennuksen konseptisuunnitelman parhaimmaksi.