Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus -konserni julkaisi ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa sekä vuoden 2022 tuloksensa

Jaa

Pohjola Rakennus -konserni on julkaissut ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa sekä vuoden 2022 tuloksensa. Vuoden 2022 tulos on osana vastuullisuusraporttia.

Pohjola Rakennus -konsernin vuoden 2022 yksi vastuullisuustavoitteista oli yhtiön ensimmäisen vastuullisuusraportin julkaisu. Vastuullinen, pitkäjänteinen liiketoiminta on konsernin toiminnan yksi kulmakivistä ja vastuullisuusraportin julkaisu tukeekin päivittäistä liiketoimintaa.

"Otimme vastuullisuuden aiempaa merkittävämmin osaksi toimintaamme noin kolme vuotta sitten. Vastuullisuustyömme teemat liittyvät olennaisesti harjoittamaamme liiketoimintaan ja ovat osa päivittäistä arkeamme. Ensimmäisen vastuullisuusraportin julkaisu on meille iso asia ja tulemme jatkamaan vuosittaista vastuullisuusraportointia tästä eteenpäin", Pohjola Rakennus -konsernin konsernijohtaja Juha Metsälä kertoo.

Vastuullisuusraportissa käsitellään vuoden 2022 onnistumisia ja kehityskohteita, yritysvastuun johtamista, taloudellista ja sosiaalista vastuuta, henkilöstöä, ympäristövastuuta, työturvallisuutta sekä hyvää ja läpinäkyvää hallintoa. Lisäksi vastuullisuusraportissa kerrotaan Tampereen Kissanmaalle rakennettavasta kiertotalouskonseptiin perustuvasta asuinrakennushankkeestamme sekä T-Median tutkimuksesta, jossa sijoituimme ESG-mittareilla mitattuna vastuullisimmaksi rakennus- ja suunnittelualan yritykseksi.

Pohjola Rakennus -konsernin vastuullisuustavoitteet sekä vastuullisuusraportti löytyvät Pohjola Rakennuksen omilta verkkosivuilta. Vastuullisuustavoitteet päivitetään vuosittain vastuullisuusraportin julkaisun jälkeen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus -konserni on kotimainen perheyritys, jonka emoyhtiönä toimii Pohjola Rakennus Group PRG Oy. Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pohjola Rakennus Oy Suomi, Eloisa-asunnot Oy ja PRG Property Development Oy.  Olemme luoneet mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Uusien kotien lisäksi palveluihimme kuuluvat myös kiinteistökehitys sekä toimitilojen rakentaminen. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan yrityksistä ja työllistämme lähes 4 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennukselle voitto Tampereen kaupungin tontinluovutuskilpailussa – Kissanmaalle uusi kiertotaloutta edistävä asuinkerrostalo13.10.2022 13:08:38 EEST | Tiedote

Tampereen kaupunki on päättänyt varata Pohjola Rakennus Oy Suomelle Kissanmaalla sijaitsevan tontin omistusasuntotuotantoon. Tontinluovutuskilpailussa edellytyksenä oli tehdä konseptitason suunnitelma siitä, miten tontille sijoitettavassa hankkeessa tullaan hyödyntämään kiertotalouden periaatteiden mukaisia rakennusosia tai -materiaaleja. Kissanmaalla sijaitsevaan tonttiin tuli yhteensä 18 hakemusta, joista raati valitsi Pohjola Rakennuksen konseptisuunnitelman parhaimmaksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme