Pohjois-Savon ELY-keskus

Joukkis-matkalippu uudistuu kesäkauden alussa (Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo)

Jaa
Bussiliikenteen yhteiskäyttöinen lippu käy jatkossa yhä useammalla reitillä. Lipun hinnoittelu muuttuu ja lippu siirtyy ostettavaksi mobiilisovelluksesta. Lisäksi Joukkis-brändillä on nyt uusi ilme.
Joukkis-liikenteen yhteysvälikartta.
Joukkis-liikenteen yhteysvälikartta.

Joukkis on Pohjois-Savon ELY-keskuksen bussiliikenteen sarjalippu, joka kelpaa useiden liikennöitsijöiden vuoroilla. Talvella 2020 käyttöön otettu lippu suunniteltiin alun perin Kuopio-Iisalmi-työmatkaliikenteeseen ja sen käyttö on laajentunut jo yli kahdellekymmenelle yhteysvälille Itä-Suomessa. Lippu sopii hyvin myös osittain etätöitä tekeville.

Uusina yhteysväleinä 5.6.2023 alkaen ovat Kuopio-Keitele, Kuopio-Rautalampi ja Kuopio-Varpaisjärvi. Joukkis-lippu on voimassa joko 30 tai 60 päivää ja sen hinta määräytyy valitun yhteysvälin sekä voimassaoloajan mukaan. Lipun voi nyt hankkia helposti Reitit ja Liput -sovelluksesta, joka ladataan puhelimen sovelluskaupasta.

Brändi-ilmeellä selkeyttä ja näkyvyyttä

”Joukkis-brändin ilme on nyt täysin uudistunut. Uudistuksella on haettu selkeyttä ja näkyvyyttä. Joukkis-liikenteestä on luotu yhteysvälikartta, josta näkee yhdellä silmäyksellä tarjolla olevat reitit”, joukkoliikenneasiantuntija Katriina Niiranen kertoo.

Brändi-ilmeen suunnittelun on toteuttanut kuopiolainen mainostoimisto Grafiant Oy. Lisätiedot lipuista ja aikatauluista löytyvät osoitteesta www.joukkis.fi. Joukkis-liikenteen bussit tunnistaa helposti logon mukaisesta kyltistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Savon ELY-keskus
Joukkoliikennevastaava Satu Huttunen, satu.huttunen@ely-keskus.fi, p. 0295 026 709
Joukkoliikenneasiantuntija Katriina Niiranen, katriina.niiranen@ely-keskus.fi, p 0295 026 605

Kuvat

Joukkis-liikenteen yhteysvälikartta.
Joukkis-liikenteen yhteysvälikartta.
Lataa
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Savon ELY-keskus
Pohjois-Savon ELY-keskus
PL 2000, Kallanranta 11
70101 Kuopio

0295 026 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-savo

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Savon ELY-keskus

Sonkajärven Honkamäki-Viidankankaan tuulivoimahankkeen YVA-ohjelma nähtävillä6.9.2023 10:25:00 EEST | Tiedote

Honkamäki–Viidankangas tuulivoimahankealue sijaitsee Sonkajärven kunnan keskiosassa ja sen pinta-ala on noin 5 571 hehtaaria. Tuulivoima-alueelle suunnitellaan rakennettavaksi enintään 32 tuulivoimalaa, joiden yksikköteho olisi enimmillään 14 MW ja kokonaiskorkeus enimmillään 330 metriä maan pinnasta. Lausunnot ja mielipiteet arviointiohjelmasta tulee toimittaa kirjallisena viimeistään 10.10.2023 Pohjois-Savon ELY-keskukselle osoitteella. Hanketta, YVA-menettelyä ja sen kanssa samanaikaisesti alkavaa tuulivoima-alueen kaavoitusta koskeva esittely- ja yleisötilaisuus järjestetään Sukevan kylätalolla 11.9.2023 klo 17–19.

Pohjois-Savon ELY-keskuksen elinkeinokatsaus - Yritystoiminnan ja maaseudun kehittämiseen ja työpaikkojen täyttymiseen 35 miljoonaa euroa5.9.2023 12:12:37 EEST | Tiedote

Tänä vuonna elokuun puoliväliin mennessä Pohjois-Savon elinkeinojen kehittämistä on rahoitettu yhteensä yli 35 miljoonalla eurolla. Tiedot ilmenevät Pohjois-Savon ELY-keskuksen tammi-elokuun elinkeinokatsauksesta. ELY-keskuksen yritys- ja kehittämisrahoituksen elinvoimakatsauksessa tarkastellaan ELY-keskuksen myöntämiä kansallisia ja EU-rahoituksia maakunnan elinkeinojen kehittämiseen.

Pohjois-Savon vesitilannekatsaus 29.8.202329.8.2023 14:28:02 EEST | Tiedote

Kallaveden vedenpinta Itkonniemen asteikolla on N2000+ 82,24. Nyt taso on 26 cm yli ajankohdan pitkäaikaiskeskiarvon. Vedenpinta on samalla korkeudella kuin elokuun alussa, vaikka Konnuksen tulvakanava on ollut auki 2.8. alkaen. Vedenpinta kävi 15 cm korkeammalla lisäjuoksutuksesta huolimatta. Järvien pinnat säilyvät loppukesän ajan virkistyskäytön kannalta hyvällä tasolla. Usein alkusyksyllä ilmenevää alhaisen vedenkorkeuden kautta ei päässe syntymään tänä vuonna. Iisalmen reitillä Kiuruvesi, Porovesi ja Onkivesi säilyivät juoksutuksia lisäämällä kesäkauden luparajoissa. Nilsiän reitin alaosassa Syvärin ja Vuotjärven vedenpinnat ovat 5-10 cm ajankohdan keskimääräistä ylempänä. Myös Juojärvi on 5 cm keskimääräisen yläpuolella. Varkauden alapuolella Haukiveden pinta on 22 cm yli ajankohdan keskimääräisen tason, kun verrataan 30 viimeisen vuoden tilastoihin. Lukema on nyt N2000+ 76,50. Saimaallakin on aloitettu lisäjuoksutus. Säännöstelemättömällä Rautalammin reitillä kaikki järvet ovat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme