Kramp Oy

Lakkapää Tornio ja Rovaniemi mukaan Powered by Kramp -myymäläverkostoon

Jaa

Kramp Oy on aloittanut Powered by Kramp -yhteistyön Lakkapää Oy:n kanssa, minkä myötä Lakkapään Tornion ja Rovaniemen myymälöihin on avattu Kramp-osasto. Tornion Kramp-osaston avajaisia vietettiin huhtikuun lopulla ja Rovaniemen avajaiset ovat tiedossa elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Kummankin myymälän valikoimaan kuuluu mm. traktorin varaosat, maatalous- ja urakointikoneiden varaosat ja tarvikkeet, voimansiirron tuotteet, eläin- ja aitaustarvikkeet, metsätalous- ja korjaamotarvikkeet sekä työvaatteet.

Jo 90-luvun alusta alkaen maatalouskauppaa pyörittäneet Lakkapään veljekset ovat Krampin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Kramp Oy:n kaupallinen johtaja Sami Jerkku: “Yhteistyömme jatkumo Torniossa on lähtenyt hienosti alkuun ja Rovaniemen laajennus samalla konseptilla tuo nyt kattavan valikoiman myös paikallisille asiakkaille. Lakkapään osaava henkilöstö takaa hyvän asiakaspalvelun ja luo näin oikein vahvan yhteyden Krampin ammattilaisille suunnatuille tuotteille”

Rovaniemen myymälän avajaisia vietetään 25. – 26.8.2023. Avajaisten myötä Lakkapää Rovaniemi on Suomen kymmenes Powered by Kramp -myymälä. Yhteistyökumppani Kramp on Euroopan johtava maatalousalan tarvikkeiden ja varaosien toimittaja, jolla on toimipiste ja oma varasto Paimiossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Kramp

Kramp Groep on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Kramp on merkittävä yhteistyökumppani asiakkailleen ja toimittajilleen. Yrityksen valikoimaan kuuluu yli 500 000 tuotetta verkossa, ja sillä on 11 jakelukeskusta ja 24 myyntikonttoria ympäri Eurooppaa. Kramp Groep on perustettu vuonna 1951, ja sen pääkonttori sijaitsee Varsseveldissä, Alankomaissa. Kramp Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. Kramp. It’s that easy. Tutustu meihin osoitteessa www.kramp.fi

Krampin valikoimasta kaikki maatalousalan varaosat ja tarvikkeet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kramp Oy

Powered by Kramp -myymäläverkosto laajenee – Uusi KRAMP-myymälä Närpiöön18.1.2023 09:05:28 EET | Tiedote

Kramp Oy on solminut Powered by Kramp -yhteistyösopimuksen uuden, vastikään Närpiöön perustetun TBJ Center Oy Ab:n kanssa. Liike aloittaa toimintansa tammikuussa noin 1000 m² liiketilassa, jossa mukana ovat myös Fixus-autovaraosat sekä Sakon metsästysvalikoima. Valikoimaan kuuluu mm. traktorin varaosat, maatalous- ja urakointikoneiden varaosat ja tarvikkeet, voimansiirron tuotteet, eläin- ja aitaustarvikkeet, metsätalous- ja korjaamotarvikkeet sekä työvaatteet.

Powered by Kramp - butiksnätverket expanderar - Ny KRAMP-butik i Närpiö18.1.2023 09:05:28 EET | Tiedote

Kramp Oy har ingått ett Powered by Kramp -samarbetsavtal med det nya, nyligen etablerade TBJ Center Oy Ab i Närpes. Butiken startar sin verksamhet i januari i en affärsyta på cirka 1 000 m², som även inkluderar Fixus bildelar och Sakos jaktutbud. I urvalet ingår bl.a. traktorreservdelar, reservdelar och tillbehör till jordbruks- och entreprenadmaskiner, transmissionsprodukter, djur- och stängseltillbehör, skogs- och verkstadstillbehör samt arbetskläder.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme