Hansdotter Oy

Almaralilta merkittävä sijoitus syöpädiagnostiikkaa kehittävälle Genomillille

Jaa

Almaral on tehnyt huomattavan pääomasijoituksen syöpädiagnostiikan edelläkävijänä tunnetulle Genomillille. Sijoitus on Almaralilta rohkea ja ennakkoluuloton investointi tarkkuusdiagnostiikan tulevaisuuteen.

Genomill edistää syöpädiagnostiikkaa parantamalla nestebiopsioiden suorituskykyä ja saavutettavuutta terveydenhuollossa maailmanlaajuisesti. Nestebiopsia on edistyksellinen diagnostinen menetelmä, jonka avulla mistä tahansa elimistön nesteestä voidaan havaita syövästä peräisin olevaa DNA:ta. Niiden yleisempään käytettävyyteen liittyy kuitenkin vielä ratkottavia haasteita.

"Syöpä on globaali terveysongelma, mutta nestemäisten biopsioiden saavutettavuuteen on vielä matkaa", sanoo Genomillin toimitusjohtaja Kalle Koskinen.

"Uskomme vakaasti, että Geno1-teknologia mahdollistaa edulliset, tehokkaat ja skaalautuvat nestebiopsiat. Tämä johtaa syöpädiagnostiikan demokratisoitumiseen." Koskinen tarkentaa.

Almaralin tekemä sijoitus on poikkeuksellinen erityisesti nyt – ajassa, jossa pääomasijoittajat toimivat tyypillisesti hyvin varovaisesti.

“Näimme Genomillissä erinomaisen tiimin sekä loistavan innovaation. Haluamme olla aktiivisesti mukana kehittämässä tästä maailmanlaajuista menestystarinaa”, Almaralin toimitusjohtaja, tohtori Maria Severina perustelee päätöstä.

“Almaralin sijoitus on osoitus siitä, että emme ole perinteinen pääomasijoittaja. Toimintamalliamme kuvaa kokonaisvaltainen ja vastuullinen sijoittaminen, joka mahdollistaa pitkäjänteisyyden. Näköpiirissä oleva investointilama ei vaikuta strategiaamme.” Severina kertoo.

Genomill demokratisoi syövän diagnostiikkaa

Genomill (Genomill Health Oy) on innovatiivinen ja uraauurtava terveysteknologian startup, joka kehittää omistamaansa patentoitua Geno1-nestebiopsiateknologiaa. Yrityksen visio on johtaa tarkkuusdiagnostiikan muutosta ja tuoda nestebiopsiat yhä useampien ihmisten käyttöön ympäri maailmaa.

Almaral tukee biotieteen kehitystä

Almaral (Almaral Oy) on pääomasijoitusyhtiö, joka investoi biotiede- ja bioteknologiayrityksiin. Almaral tarjoaa yrityksille rahoitusta ja tukea toiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen. Myös Almaralin omalla tiimillä on kattavasti tietoa biotekniikan eri osa-alueilta.

Lisätiedot

Maria Severina, Almaral Oy

+358 40 554 0127, maria.severina@almaral.eu

Kalle Koskinen, Genomill Health Oy

+358 40 010 7400, kalle@genomill.com

Avainsanat

Liitteet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hansdotter Oy

Suomeen syntyy kansainvälisestikin harvinainen startupien kasvun arkkitehtuuria ja rahoitusta ruokkiva ekosysteemi26.4.2023 14:57:39 EEST | Tiedote

Suomi on pitkään ollut Euroopan kiinnostavimpia markkinoita startup-sijoittajille. Markkinoilta on kuitenkin puuttunut toimija, joka kehittää kasvuhakuisia startupeja yrittäjälähtöisesti. Almaral ja Liquido ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on luoda Suomeen uniikki yhdistelmä startup-yritysten kasvun arkkitehtuuria ja rahoitusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye