Mainostoimisto Hansdotterin toimitusjohtajaksi digiosaaja Tatu Koivu

Jaa

Koko kuusivuotisen taipaleensa tasaisesta ja kannattavasti kasvanut mainostoimisto Hansdotter vaihtaa toimitusjohtajaa. Uudeksi toimitusjohtajaksi 1.6. alkaen on nimitetty yrityksen menestyksekkäästä digiloikasta vastannut operatiivinen johtaja Tatu Koivu. Hän näkee päätehtävänään asiakkaista ja ihmisistä välittämisen.

Tatu Koivu aloitti 1.6. Hansdotterin toimitusjohtajana.
Tatu Koivu aloitti 1.6. Hansdotterin toimitusjohtajana.

Toimitusjohtaja toiminut Ulla Suur-Inkeroinen keskittyy jatkossa strategiseen asiakastyöhön ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. 

Kansainvälisesti toimiva Hansdotter on kasvanut menestyksekkäästi – viime vuoden haastavissa olosuhteissakin myyntikate kasvoi noin 15 % – ja laajentanut palvelutarjoomaansa erikoistuen vaativien BtoB-asiakkaiden markkinointiviestintään.

 – Yhdessä tekevä, välittävä ja hyvinvoiva tiimi loistaa sisään- ja ulospäin. Asiakkaillemme se näkyy suhteemme lujuutena ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisenä. Hansdotter ja minä jaamme myös hyvin samankaltaiset arvot, kuten asiakkaista ja ihmisistä välittämisen, sekä vakiintuneiden toimintatapojen rohkean haastamisen, kertoo Tatu Koivu.

Hansdotterin kasvuasenne tarjoaa sen asiakkaille mahdollisuuksia esimerkiksi uusien modernien palveluiden muodossa. Hansdotterin kirkas suunta onkin yhä vaikuttavampien palveluiden kehittäminen. Yrityksen asiakkaat toimivat muun muassa koulutuksen, joukkoliikenteen ja terveysteknologian alalla, ja asiakkaissa korostuvat korkean teknologian yritykset ja kansainväliset kasvuyritykset

– Meillä on ulkopuolisen tahon tekemän asiakastutkimuksen mukaan poikkeuksellisen näkemyksellinen ja strateginen ote. Haluamme kehittyä asiakkaidemme rinnalla yhä fokusoidummin liiketoimintaa kehittäväksi kumppaniksi, täsmentää Ulla Suur-Inkeroinen.

Hansdotter Oy on vuonna 2018 perustettu markkinointiviestinnän ja digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja sekä strategista konsultointia tarjoava yritys. Yhtiön omistussuhteisiin ei tule muutoksia, ja pääomistajana jatkaa Juuso Enala, joka palkittiin viime syksynä Akavan valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla. Yhtiön myyntikate oli vuonna 2023 ~1,75 meur, ja se työllisti 23 ammattilaista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hansdotter Oy

Suomeen syntyy kansainvälisestikin harvinainen startupien kasvun arkkitehtuuria ja rahoitusta ruokkiva ekosysteemi26.4.2023 14:57:39 EEST | Tiedote

Suomi on pitkään ollut Euroopan kiinnostavimpia markkinoita startup-sijoittajille. Markkinoilta on kuitenkin puuttunut toimija, joka kehittää kasvuhakuisia startupeja yrittäjälähtöisesti. Almaral ja Liquido ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on luoda Suomeen uniikki yhdistelmä startup-yritysten kasvun arkkitehtuuria ja rahoitusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye