Kramp Oy

Powered by Kramp –myymäläverkosto laajenee jälleen

Jaa

Meillä on ilo tiedottaa, että Powered by Kramp -myymäläverkostomme laajenee jälleen uuden kauppiaan myötä, kun pitkäaikainen kumppanimme Viljo Tavaratalo Oy liittyy mukaan. Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään Kiuruvedellä perjantaina 15.9. klo 10 alkaen. Avajaisten myötä Viljo Tavaratalo on Suomen 11. Powered by Kramp -myymälä.

Kramp on Euroopan johtava maatalousalan tarvikkeiden ja varaosien toimittaja, jolla on toimipiste ja oma varasto Paimiossa. Viljo Tavaratalo Oy on Kiuruveden merkittävin maatalousalan jälleenmyyjä, jolla on pitkä kokemus tarvikekaupasta. Muuhun toimintaan liittyy Stihl- sekä Husqvarna-edustus, Veikon Kone -ketjun kodinkoneet sekä rengasmyynti. Uutena edustuksena mukaan tuli myös Agritekin konemyynti.

Myymälästä n. 200 m² on nyt muuntautunut Powered by Kramp -konseptin mukaiseksi laajentuneilla valikoimilla, jotka kattavat muun muassa traktorin varaosat, maatalous- ja urakointikoneiden varaosat ja tarvikkeet, voimansiirron tuotteet, eläin- ja aitaustarvikkeet, metsätalous- ja korjaamotarvikkeet, työvaatteet sekä työkalut ja voiteluaineet.

Kauppias Mikko Remes:Luontainen jatkumo yhteistyölle on tiivistää sitä entisestään. KRAMP tuntee ja tunnistaa, mitä asiakkaamme tarvitsevat toimintansa ylläpitämiseen. Ketju pellolta ruokapöytään tai tienaurauksesta pitäjänperukoille on asia, jota kumpikin arvostamme.”

Kramp Oy:n kaupallinen johtaja Sami Jerkku:Pitkäaikainen yhteistyömme saa nyt uuden, asiakkaille selkeämmän muodon. Kiuruvesi on maataloudessa yksi maan potentiaalisimmista kunnista ja uskomme tämän vahvistavan Viljo Tavaratalon asemia palvelemaan asiakkaita entistäkin tehokkaammin ja paremmin. Viljo Tavaratalo on hyvin tunnettu ja kokenut toimija alueella, ja uskomme yhteistyömme tuovan vahvan lisän alueen viljelijöille sekä urakoitsijoille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Kramp

Kramp Groep on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Kramp on merkittävä yhteistyökumppani asiakkailleen ja toimittajilleen. Yrityksen valikoimaan kuuluu yli 500 000 tuotetta verkossa, ja sillä on 11 jakelukeskusta ja 24 myyntikonttoria ympäri Eurooppaa. Kramp Groep on perustettu vuonna 1951, ja sen pääkonttori sijaitsee Varsseveldissä, Alankomaissa. Kramp Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. Kramp. It’s that easy. Tutustu meihin osoitteessa www.kramp.fi

Kramp Oy - Suomen laajin maatalousalan varaosa- ja tavikevalikoima

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kramp Oy

Powered by Kramp -myymäläverkosto laajenee – Uusi KRAMP-myymälä Närpiöön18.1.2023 09:05:28 EET | Tiedote

Kramp Oy on solminut Powered by Kramp -yhteistyösopimuksen uuden, vastikään Närpiöön perustetun TBJ Center Oy Ab:n kanssa. Liike aloittaa toimintansa tammikuussa noin 1000 m² liiketilassa, jossa mukana ovat myös Fixus-autovaraosat sekä Sakon metsästysvalikoima. Valikoimaan kuuluu mm. traktorin varaosat, maatalous- ja urakointikoneiden varaosat ja tarvikkeet, voimansiirron tuotteet, eläin- ja aitaustarvikkeet, metsätalous- ja korjaamotarvikkeet sekä työvaatteet.

Powered by Kramp - butiksnätverket expanderar - Ny KRAMP-butik i Närpiö18.1.2023 09:05:28 EET | Tiedote

Kramp Oy har ingått ett Powered by Kramp -samarbetsavtal med det nya, nyligen etablerade TBJ Center Oy Ab i Närpes. Butiken startar sin verksamhet i januari i en affärsyta på cirka 1 000 m², som även inkluderar Fixus bildelar och Sakos jaktutbud. I urvalet ingår bl.a. traktorreservdelar, reservdelar och tillbehör till jordbruks- och entreprenadmaskiner, transmissionsprodukter, djur- och stängseltillbehör, skogs- och verkstadstillbehör samt arbetskläder.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme