Kustannusyhtiö Kosmos

Tiedote: Kosmoksen kevään 2024 kirjat on julkistettu

Jaa

Kosmoksen kevään 2024 kustannusohjelma on täynnä rakkautta ja draamaa, queer-romansseja ja äkkimakeaa.

Solvej Balle, Tilavuuden laskemisesta I ja II. Spekulatiivisen sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyvät vuoden 2024 alkupuoliskolla. Tilavuuden laskemisesta I maaliskuussa 2024 ja Tilavuuden laskemisesta II kesäkuussa 2024. Sarja on noussut kulttimaineeseen niin lukijoiden kuin kriitikkojen keskuudessa Tanskassa ja sen kolme ensimmäistä osaa on palkittu vuoden 2022 Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkinnolla.

Amanda Palon toinen romaani Love island on rakkauskirje kuvitelluille naisille ja brutaalin rehellinen kuvaus päihteiden suurkuluttajan viimeisestä syöksykierteestä. Kirja ilmestyy toukokuussa 2024.

Äkkimakea on Oona Pohjolaisen toinen romaani, ensimmäinen yksin hänen nimellään ilmestyvä. Äkkimakean päähenkilö on yksinäinen, erakoitutunutkin maailmankuulu pop-tähti Mio. Kirjassa pohditaan julkkiskulttuurin pimeitä puolia. Teos ilmestyy helmikuussa 2024.

Liila Jokelinin esikoisromaani Leikin varjolla tutkii aikuistuvan Veran ihmissuhteita. Kuinka paljon olemme valmiita uhraamaan sen eteen, mitä todella haluamme? Esikoisromaani ilmestyy maaliskuussa 2024.

Klaus Maunukselan toinen romaani on nimeltään Prosessi. Kieltä ja aineksiaan notkeasti miksaava esseeromaani on sukellus klubiyöhön ja yksilön hajoavaan tajuntaan. Prosessi ilmestyy helmikuussa 2024.

Tobi Lakmakerin Seksuaalisuuteni historia on hollantilaisen kirjailijan esikoisromaani. Se on naurattavan hauska matka Sofie-nimisen päähenkilön seksuaalisuuteen ja edesottamuksiin oman seksuaalihistorian polulla. Teos ilmestyy toukokuussa 2024.

Dionysia – Kosketus, jota etsin ja myin on Aallotar Haapasaaren esikoisteos. Se on omakohtainen kertomus seksityöläisen elämästä. Teos kuvaa häpeilemättömästi seksityön arkea, seksin nautintoa ja eri merkityksiä eri ihmisille. Dionysia ilmestyy toukokuussa 2024.

Mikä internetiä vaivaa? kysyvät teoksessaan Veikka Lahtinen ja Pontus Purokuru. Teos on sairauskertomus ja diagnoosi. Internetin piti pelastaa demokratia ja vapauttaa kaikki. Onko se mahdollista rikkoa, jotta sen voisi rakentaa uusiksi? Kirja ilmestyy tammikuussa 2024.

Joonas Pesosen Penisyklopedia on rohkea ja valaiseva tietokirja miehen seksuaalisuudesta, intiimeistä asioista ja kehonkuvasta. Koskaan ei ole liian myöhäistä saada hyvä seksuaalikasvatus! Teos ilmestyy toukokuussa 2024.

Sitan kalenteri 2024-2025 sisältää viikko-, kuukausi- ja vuosinäkymät sekä reilusti muistiinpanotilaa. Mukana tarroja.

Kosmoksen katalogi on kokonaisuudessaan katsottavissa täällä: https://issuu.com/kirja/docs/kosmos_kevat_2024?fr=xKAE9_zU1NQ

Lisätiedot:
Kustantaja Mikko Aarne, mikko.aarne@kosmoskirjat.fi, puh. +358 50 585 1542

Arvostelukappale- ja haastattelupyynnöt: tiedotus@wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusyhtiö Kosmos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye