Viisas Elämä Oy

Askel kerrallaan kohti omannäköistä hyvinvointia

Jaa

Elätkö omaa elämääsi vai jonkun toisen? Mikä sinua motivoi ja mikä rajoittaa? Kenen toiveesta haluat laihtua tai parantaa kuntoa? Monna Pursiaisen uutuusteos Askel kerrallaan! – Löydä oma hyvinvointisi (Viisas Elämä, 2024) on inspiroiva ja kannustava teos siitä, miten jokainen voi löytää oman tapansa nauttia hyvinvoinnistaan. Yksi askel kerrallaan itseään rakastaen.

Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen. Kansi: Pauliina Sirkeinen.
Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen. Kansi: Pauliina Sirkeinen.

” Ei ole päivämäärää, jolloin sinun täytyy olla valmis.”
– Monna Pursiainen teoksessa Askel kerrallaan! – Löydä oma hyvinvointisi

Hyvinvointi ei vaadi aikataulua, vaan rohkeutta pysähtyä ja päästää irti vanhoista uskomuksista. Monna Pursiaisen uutuusteos murtaa hyvinvointiin liittyviä rajoittavia uskomuksia ja auttaa lukijaa ymmärtämään, miten muodostaa juuri itselle sopivia tapoja voida hyvin. Teos tarjoaa pohdittavaa sekä tehtäviä, joiden avulla löytää uskallusta luottaa itseensä sekä omaan tapaan liikkua ja syödä siten, mikä tuntuu omassa kehossa hyvältä. Teos on suunnattu naisille, jotka haluavat paremman itsetunnon ja voida hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti.

”Dieetit tulevat ja menevät, mutta elämäntapa kestää. Jokainen epäonnistuminen opettaa ja vie eteenpäin kohti omannäköistä hyvinvointia.” kannustaa Pursiainen ja muistuttaa lukijaa vielä siitä, että muutos on mahdollista, mutta se tulee tapahtumaan pienin askelin, askel kerrallaan.

Monna Pursiainen on ollut liikunta-alan töissä jo yli 20 vuotta, joista kymmenen vuotta yrittäjänä. Monna on kouluttautunut muun muassa PTCA Personal Traineriksi, LCF Life Coachiksi sekä ryhmäliikuntaopettajaksi. Kymmenen vuoden personal trainerin uransa aikana hän on auttanut tuhansia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa verkkovalmennusten kautta.

Askel kerrallaan – Löydä oma hyvinvointisi ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 2.

Katso kirjan esittelyvideo YouTubessa.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Pauliina Sirkeinen. Kannen kuva: Sampo Korhonen.
Kansi: Pauliina Sirkeinen. Kannen kuva: Sampo Korhonen.
Lataa
Kuva: Sampo Korhonen
Kuva: Sampo Korhonen
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Vallankumouksellista tietoa vaihdevuosista – Naisen aivot muuttuvat keski-iässä yhä vahvemmiksi20.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Tiede osoittaa, että vaihdevuodet voivat olla naisen aivoille hyvinvointia edistävä vaihe. Kalifornian yliopiston neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo uudessa teoksessaan Vaihdevuosien vallankumous – Aivojen hyvinvointi keski-iässä vaihdevuosien tuovan voimaa, iloa ja selkeyttä naisen elämään. Kirja tarjoaa tieteeseen pohjautuvia keinoja huolehtia aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän ajan.

Keski-ikä on otollinen aika kasvulle – omien vahvuuksien löytäminen luo iloa ja tasapainoa18.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Marjo Rantanen kertoo uutuusteoksessaan Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi (Viisas Elämä, 2024), miten voimme päästä eroon stressaavista tekijöistä elämässämme ja täydentää voimavarojamme entisestään iästä riippumatta. Teoksen lähtökohta on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia, luontaisia taipumuksia ja kehittämiskohteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye