Certego

CERTEGO avasi toimipisteen Kotkaan vuoden 2024 alussa

Jaa

Kotkan toimipiste palvelee Kotkan ja Haminan alueen asiakkaita ja edustaa kattavasti yrityksen koko valikoimaan liittyviä tuotteita. Paikallinen läsnäolo myös vahvistaa CERTEGOn tarjoamia palveluita Etelä-Kymenlaaksossa.

CERTEGO Kotkan toimipiste kuvattuna ulkoa tammikuussa 2024
Esa Valtonen

CERTEGO on avannut uuden toimipisteen Kotkaan tammikuun 2024 alussa. Toimipiste palvelee Kotkan ja Haminan alueen asiakkaita. 

CERTEGO on palvellut Kotka-Haminaa jo toistakymmentä vuotta Kouvolasta käsin ja toteuttanut muun muassa syksyllä avatun tapahtumakeskus Satama Areenan ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin (valmistuu kesällä 2024) lukitus- ja kulunvalvontaratkaisut.

Paikallinen läsnäolo vahvistaa ja parantaa CERTEGOn palveluja Etelä-Kymenlaaksossa. “Asiakkaat ovat pyytäneet meiltä laajentumista jo tovin. Alkuun avaamme varastotoimipisteen, mutta valmistaudumme kasvattamaan liiketoimintoja nopeastikin tarpeen mukaan”, kommentoi CERTEGOn Etelä-Suomen aluepäällikkö Esa Valtonen. 

CERTEGOn Kotkan toimipiste edustaa kattavasti koko yrityksen valikoimaan liittyviä tuotteita ja palveluja. Toimipiste sijaitsee osoitteessa Vuorelankulma 2, 48100 Kotka.

Lisätietoja antaa: 

Aluepäällikkö 
Esa Valtonen 
+358505901407 
esa.valtonen@certego.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Certego

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye