UKKO.fi

Kutsu: Yrittäjyyden mahdollisuudet vieraskieliselle Suomessa

Jaa

Tervetuloa tiistaina 23.1. kello 10-11 Yrittäjyyden mahdollisuudet tilaisuuteen UKKO Loungelle.

Suomen talous tarvitsee sekä osaajia että yrittäjiä maailmalta. Tilaisuuden aiheena on vieraskielisten yrittäjyyden mahdollisuudet Suomessa, kuinka pystymme poistamaan esteitä yrittäjyydestä sekä kasvattamaan koko maan taloutta yrittäjyyden avulla. 

UKKO.fi tekee yrittäjyydestä helppoa!
UKKO.fi tekee yrittäjyydestä helppoa!

Vieraskieliset yrittäjät kaipaavat inspiraatiota, räätälöityä tukea ja opastusta yrittäjyyteen. Uudenlaiset yrittäjyyden muodot auttavat maahanmuuttajia työllistämään itsensä ja kitkemään harmaata taloutta. 

Tilaisuudessa kuulet Migrin ja UKKO.fi asiantuntijoiden opastuksen vieraskielisten yrittäjyydestä Suomessa. Tilaisuuden päättää Abdirahman Mohamud Yusuf innostava puheenvuoro yrittäjyyden mahdollisuuksista ​Suomessa. 

Ohjelma:​

  • 10.00  Tilaisuuden avaus ja tervetulotoivotus, UKKO.fi Lauri Timgren​
  • 10.10  Oleskelulupa ja yritystoiminnan harjoittaminen Suomessa, Migri Ylitarkastaja Riikka Niemelä ja Ylitarkastaja Suvi Paakkolanvaara​
  • 10.30  Business ID, UKKO.fi Samuli Lyly-Yrjänäinen ja Vesa Keski-Pukkila​
  • 10.40  Yrittäjyyden mahdollisuudet Suomessa, Burgal Oy Abdirahman Mohamud Yusuf​

Tilaisuuden päätteeksi medianedustajilla on mahdollista haastatella UKKO-konsernin toimitusjohtaja Lauri Timgreniä ja Burgal Oy Abdirahman Mohamud Yusufia. 

Tarjoamme osallistujille aamiaisen. Osoite UKKO Lounge Fredrikinkatu 48, 00100 Helsinki.

Lisätietoja ja Ilmoittautuminen maanantaihin 22.1. kello 12.00 mennessä sähköpostitse: netta.siljanen@ukko.fi

Lisätietoa puhujistat: 

Abdirahman (Abu) Mohamud Yusufia on muuttanut Suomeen kolmekymmentäkaksi vuotta sitten Somaliasta, ja työskentelee tällä hetkellä itsekin yrittäjänä. Abu on opiskellut ansioituneesti itsensä ensin YM-merkonomiksi ja sitten maa- ja metsätaloustieteiden kandidaatiksi. Hän perusti Burgal Oy:n kaksi vuotta sitten vastaamaan Suomen työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Hänellä on vahva näkemys ja paljon asiantuntemusta siitä, miten työmarkkinat kehittyvät ja tarvitsevat kehityksensä tueksi. Tänä päivänä Abu auttaa vieraskielisiä omalla yrittäjäpoluillaan.

UKKO.fi

Suomalainen FinTech-yritys UKKO.fi vastaa työnmurrokseen ja tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun mikro-ja pienyrittäjän tarpeisiin. UKKO.fi on näyttänyt esimerkkiä vastuullisten pelisääntöjen puolesta. UKKO.fi mahdollistaa yrittäjyyden kaikille ja tekee yrittämisestä helppoa. Reilun kymmenen vuoden aikana UKKO.fi on saattanut yli 160 000 yrittäjää yrittäjyyden polulle, heidän tekemästään työstä on maksettu veroja yli 115 miljoonaa euroa ja työtä on tehty yli 500 000 toimeksiannon verran. UKKO.fi on ollut tärkeässä roolissa myös harmaan talouden ehkäisemisessä. Tänä päivänä UKKO.fi auttaa myös toiminimiyrittäjiä ja lisäksi tarjoaa helppotajuista ja ymmärrettävää tietoa yrittäjyydestä kaikille avoimessa Yrittäjyyskoulussa. Koska aina kannattaa yrittää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta UKKO.fi

Nyt on aihetta juhlaan, pienyrittäjät ovat laskuttaneet työstään UKKO-palvelussa miljardin euron edestä3.4.2024 13:53:07 EEST | Tiedote

UKKO.fi haluaa nostaa esiin pienyrittäjien tekemää työtä ja juhlistaa miljardin euron rajan ylittymistä pienyrittäjien laskutuksessa – pienyrittäjät ovat laskuttaneet UKKO-palvelun kautta tekemästä työstään miljardilla eurolla. Summa koostuu lähes puolestatoista miljoonasta laskusta ja yrittäjien vuosien työstä oman näköisen työn ja yrittäjyyden parissa. Miljardista eurosta on tilitetty pelkästään arvonlisäveroja 163 miljoonan euron edestä ja tuloveroja satojen miljoonien eurojen edestä.

UKKO.fi avasi pienyrittäjille suunnatun työskentely- ja taukotilan Helsingin keskustaan – opastusta ja palvelua myös lähettiyrittäjille12.1.2024 11:00:00 EET | Tiedote

Fintech-yritys UKKO.fi on avannut Helsingin keskustaan pienyrittäjille suunnatun työskentely- ja taukotilan, UKKO Loungen. UKKO.fi haluaa tämän avauksen myötä olla näkyvämmin mukana pienyrittäjien arjessa ja luoda alustan kevyt- ja pienyrittäjien yhteisöllisyydelle. Kampissa sijaitseva tila on avoinna arkipäivisin kello 10-16. Paikan päällä saa opastusta UKKO.fi yrittäjyys- ja laskutuspalveluihin, ja tilassa voi myös tehdä töitä tai käydä kahvilla työpäivän lomassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye