Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Mikko Komulainen jättää Keusoten hyvinvointialuejohtajan tehtävät

Jaa

Hyvinvointialuejohtaja Mikko Komulainen on irtisanoutunut virastaan. Palvelussuhteen viimeinen päivä on 13.3.2024. Komulaisen työvelvoite päättyy välittömästi.

Kuvituskuva

Komulaisen johtajasopimuksessa on sovittu menettelytavasta, jolla hyvinvointialuejohtajan viran hoitamiseen liittyvät erimielisyydet voidaan ratkaista lain 47 §:ssä tarkoitetun menettelyn sijasta. Komulaisen kanssa on neuvoteltu johtajasopimuksen 5 kohdan ja hyvinvointialuelain 46 §:n tarkoittamista menettelyistä. Aluehallituksen puheenjohtajan lisäksi neuvotteluihin on osallistunut suurimpia valtuustoryhmiä edustanut työryhmä.

Osapuolet sopivat yhteisymmärryksessä johtajasopimuksen 5 kohdan mukaisesti hyvinvointialuejohtajan vapaaehtoisesta irtisanoutumisesta. Johtajasopimuksen mukaisena erokorvauksena hyvinvointialuejohtajalle maksetaan aluehallituksessa 13.2.2024 hyväksytyn erillisen erosopimuksen perusteella kahdeksan kuukauden palkka, joka sisältää irtisanomisajan palkan. Tämän lisäksi maksetaan lomakorvaus kertyneistä ja pitämättömistä vuosilomista.

”Kiitämme hyvinvointialuejohtaja Mikko Komulaista Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen käynnistämisvaiheen johtamisesta”, toteaa aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu.

Hyvinvointialuejohtajan viransijaisena toimii integraatiojohtaja Kristiina Kariniemi-Örmälä 13.3.2024 asti. Kariniemi-Örmälä toimii lisäksi virkaa tekevänä hyvinvointialuejohtajana siihen saakka, kunnes uusi hyvinvointialuejohtaja on valittu ja aloittanut viranhoidon. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue alkaa välittömästi valmistautua uuden hyvinvointialuejohtajan rekrytointiin.

” Haluan omasta puolestani kiittää Keusoten työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita yhteisestä matkasta”, summaa hyvinvointialuejohtaja Mikko Komulainen.

Lisätietoja antaa aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu, 040 315 2490, helina.perttu@keusote.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye