Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusoten uudessa palvelukatalogissa tiedot lähes 100 palvelusta

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) on julkaissut Keusoten palvelukatalogin, jossa on palvelukuvaukset hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista.

Keusote / Iiro Rautiainen

Keusoten palvelukatalogilla halutaan lisätä hyvinvointialueen asukkaiden ja palveluiden käyttäjien tietoisuutta sote-palveluista. Palvelukatalogista saa tietoa palveluiden laatuvaatimuksista, tuotantotavoista ja kriteereistä. Lisäksi katalogissa kerrotaan, miten palvelutarpeen arviointi toteutetaan, kuka palvelusta päättää, mistä palvelua on saatavilla ja miten palvelun sujuvuus varmistetaan.  

Nyt julkaistussa palvelukatalogissa on lähes sadan palvelun palvelukuvaukset. Katalogia päivitetään aktiivisesti muutostilanteissa sekä täydennetään uusien palvelujen käyttöönoton yhteydessä. 

Avuksi sekä asiakkaille että ammattilaisille 

Yksiin kansiin kerätyn tiedon avulla löytyy oikeat palvelut: 

– Tavoitteemme on, että asukkaat saavat oikea-aikaisesti tietoa palveluista ja ohjautuvat oikean tiedon turvin nopeasti tarpeen mukaisiin palveluihin. Tämän tavoitteen saavuttamisessa palvelukatalogi on yksi väline, kertoo Keusoten laatupäällikkö Minna-Maarit Immonen

Palvelukatalogi toimii työkaluna myös ammattilaisille ja päättäjille: Se helpottaa osaltaan ammattilaisten tekemää palveluohjausta, kun kaikki Keusoten palvelut on paketoitu helposti selattavaan palvelukatalogiin. Tarkoituksena on käyttää katalogia myös mm. sosiaali- ja terveyspalvelujen yhdenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden toteutumisen seurannassa ja valvonnassa.  

Palvelukatalogi on luettavissa digitaalisesti Keusoten verkkosivuilla. Paperisia palvelukatalogeja toimitetaan luettavaksi Keusoten lähineuvontapisteisiin toukokuun aikana. Keusote kerää palautetta palvelukatalogista anonyymillä kyselyllä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Minna-Maarit Immonen, laatupäällikkö
p. 050 497 2581
minna-maarit.immonen@keusote.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye