Quattro Mikenti Group

LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö avaavat yhteisen toimipaikan Sotkamossa

Jaa

Kainuulaiset talotekniikkayritykset LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö avaavat Sotkamossa yhteisen toimipaikan torstaina 2.5. osoitteessa Kainuuntie 6, 88600 Sotkamo. Yhtiöt työllistävät Kainuussa noin sata ammattilaista ja koko Pohjois-Suomen alueella yli 200.

Juha Niskanen Paikallis-Sähköltä (vas.), sekä LVI-Aitan Pekka Oittinen ja Jari Suutari varmistavat Sotkamossa, että asiakas saa oikeat neuvot ja tarvikkeet
Juha Niskanen Paikallis-Sähköltä (vas.), sekä LVI-Aitan Pekka Oittinen ja Jari Suutari varmistavat Sotkamossa, että asiakas saa oikeat neuvot ja tarvikkeet

LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö tarjoavat palveluita putkiremontteihin, ilmanvaihtoon, sähköistykseen ja sähkökorjauksiin sekä uusien teknologioiden, kuten aurinkosähköön ja sähköautojen lataukseen. Niiden asiakkaita ovat kotitaloudet, yritykset ja julkinen sektori.

– Pidämme Kainuun talotekniikkamarkkinan kehitystä lupaavana johtuen viimeaikaisista investointiuutisista energiantuotantoon, teollisuuteen ja matkailuun. Ajanmukaisia LVI- ja sähköratkaisuja tarvitaan niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Haluamme tarjota niitä paikallisin asiantuntijavoimin asennettuna ja huollettuna. Pidämme yllä talotekniikan ammattiosaamista Kainuussa, kertovat Ville Hälinen ja Timo Keränen.

Avajaispäivänä 2.5. Sotkamossa on tarjolla paljon neuvontaa LVI- ja sähkötekniikan kysymyksissä, avajaistarjouksia sekä tuote-esittelyjä. Yhtiöiden omien asiantuntijoiden lisäksi Toshiba esittelee uusimpia ilmalämpöpumppuja, ja Pumppulohja kertoo kesämökkien ja suurempien kiinteistöjen pumppuratkaisuista. Samalla voi keskustella remonteista ja kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä. Paikalla on kahvitarjoilu sekä 200 nopeimmalle kuumia kainuulaisia muikkuja suoraan pannusta.

LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö kuuluvat valtakunnalliseen QMG-konserniin, jolla on Suomen laajin talotekniikan palveluvalikoima. Se kattaa LVI-, sähkö, kylmä-, automaatio- ja energiatehokkuusratkaisut sekä turvatekniikan ja paloturvallisuuden järjestelmät.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Juha Niskanen Paikallis-Sähköltä (vas.), sekä LVI-Aitan Pekka Oittinen ja Jari Suutari varmistavat, että asiakas saa oikeat neuvot ja tarvikkeet
Juha Niskanen Paikallis-Sähköltä (vas.), sekä LVI-Aitan Pekka Oittinen ja Jari Suutari varmistavat, että asiakas saa oikeat neuvot ja tarvikkeet
Lataa

Linkit

QMG lyhyesti

LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö kuuluvat QMG-konserniin. QMG on Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä. Se toteuttaa talotekniikan projekti- ja palveluliiketoimintaa valtakunnallisesti. QMG:n palveluvalikoima kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet. Konserniin kuuluu 48 tytäryhtiötä eri puolilla maata. Vuonna 2023 QMG:n liikevaihto oli 270,1 miljoonaa euroa (pro forma). Konsernin palveluksessa on yli 1500 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista.

QMG, ruotsalainen Sandbäckens ja norjalainen Konstel muodostavat pohjoismaisen Nimlas Group -talotekniikkakonsernin. Nimlaksen pääomistaja on sijoitusyhtiö KLAR Partners, ja omistajaohjelmaan kuuluu yhtiöistä yli 500 henkilöstöomistajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

QMG voimistuu Etelä-Savossa: JP Yhtiöt ostaa LVI-huolto- ja korjausosaamista10.6.2024 12:00:00 EEST | Tiedote

Talotekniikkakonserni QMG vahvistuu Mikkelin talousalueella, kun konserniin kuuluva JP Yhtiöt laajentaa palvelutarjontaansa LVI-urakoinnista huoltoon ostamalla Asennus Kakriainen Oy:n. Liiketoimintakaupassa LVI-huolto- ja -korjauspalveluita tarjoavan Asennus Kakriainen Oy:n yrittäjä palaa joukkueeseen. Kaupalla ei ole vaikutuksia asiakasprojekteihin, vaan ne jatkuvat normaaliin tapaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye