Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusoten hallitus ja asukkaat iltakoulussa: Asukaspaneelit tuovat asukkaan äänen hyvin esiin

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen (Keusote) aluehallitus ja kaksi asukaspaneeliin osallistunutta hyvinvointialueen asukasta kokoontuivat yhteisen pöydän ääreen hallituksen iltakouluun. Aluehallituksen jäsenet ja asukkaat olivat yhtä mieltä siitä, että puntaroivat asukaspaneelit on hyvä tapa osallistua hyvinvointialueen päätöksentekoon.

Kuvituskuva

Noin 40 eri-ikäistä ja eri taustoista tulevaa keskiuusimaalaista kokoontui aiemmin keväällä puntaroivaan asukaspaneeliin pohtimaan päättäjille ehdotuksia, miten Keusoten digiasiointia tulisi kehittää. Panelistit ovat nyt luonnostelleet konkreettisia toimenpide-ehdotuksia, joita kaksi panelistia, Heidi Salakka ja Sirpa Teikari, esitteli aluehallitukselle iltakoulussa 28.5.2024.  

– Keusote otti ensimmäisenä hyvinvointialueena puntaroivat asukaspaneelit kokeiluun. Kokemukset puntaroinnista ovat todella positiiviset sekä mukana olleiden panelistien palautteiden että puntarointia fasilitoineiden keusotelaisten osalta, kertoo Keusoten johtava asiantuntija Tero Seitsonen.   

Sekä aluehallituksen jäsenet että paneeliin osallistuneet asukkaat pitävät puntaroivaa asukaspaneelia erinomaisena tapana osallistua hyvinvointialueen päätöksentekoon – se tuo hyvin asukkaan äänen esiin. Aluehallituksen jäsenet pitivät tärkeänä, että panelistit tulivat mukaan myös hallituksen iltakouluun. 

– On hyvä, että saatiin olla täällä. Mekin nähtiin, että meidän osallistumisellamme on merkitystä, kertoivat myös iltakoulussa mukana olleet panelistit Salakka ja Teikari. 

Hallituksen kokouksessa nimeämisiä yhtiö- ja osakaskokousedustajiksi 

Varsinaisessa kokouksessaan Keusoten aluehallitus käsitteli 28.5.2024 muun muassa lastensuojelun avo- ja jälkihuollon palveluiden hankinnan käynnistämistä ja nimesi edustajia yhtiö- ja osakaskokouksiin.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye