Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Diak tarjoaa maksuttomia korkeakouluopintoja ukrainalaisille

Jaa

Diakonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa ensi lukuvuoden aikana maksuttomia ammattikorkeakouluopintoja ukrainalaisille. Tarjonnassa on muun muassa Suomen kielen sekä sosiaali- ja terveysalan opintoja englanniksi.

Ukrainalaisille on tarjolla Diakin koulutusvalikoimaan kuuluvaa englanninkielistä tarjontaa avoimessa ammattikorkeakoulussa.

– Tarjolla on sosiaali- ja terveysalan AMK- ja YAMK-opintoja sosiaali- ja terveysalalla. AMK-opintoja voi suorittaa Helsingin-kampuksella. YAMK-koulutus toteutuu kokonaan verkossa, kertoo Diakin vararehtori, koulutusjohtaja Pirjo Hakala.

Maksuttomia opintoja voivat suorittaa ukrainalaiset iästä riippumatta. He voivat ilmoittautua maksutta kaikkiin Diakin avoimen ammattikorkeakoulun syyslukukauden tarjonnassa oleviin englanninkielisiin opintoihin. Hakijat saavat ohjausta ja neuvontaa sopivien opintojen valinnassa.

Avoimen ammattikorkeakoulun kautta ei voi saada tutkinto-opiskeluoikeutta, mutta opinnot voidaan hyväksyä tutkintoon johtavaan koulutuksen hakeutumisen ja hyväksynnän jälkeen.

Katso ukrainalaisille tarjolla oleva opetustarjonta Diakin englanninkielisiltä nettisivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Kyläsaarenkuja 2
00580 HELSINKI

http://www.diak.fi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme