Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Hallitus esittää Tarmo Martikaisen valintaa sairaanhoitopiirin johtajaksi

Jaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus esittää valtuustolle, että se valitsisi sairaanhoitopiirin johtajan virkaan toimitusjohtaja Tarmo Martikaisen. Martikainen toimii tällä hetkellä Coxa Oy:n toimitusjohtajana.

Hallitus äänesti esityksestään. Äänestyksessä Martikainen sai seitsemän ääntä ja Tampereen kaupungin hyvinvoinnin palvelualueen johtaja Taru Kuosmanen viisi ääntä. Yksi hallituksen jäsen oli poissa.

Valtuusto valitsee uuden johtajan 10.6. pidettävässä kokouksessaan. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin nykyinen johtaja Rauno Ihalainen jää syksyllä eläkkeelle.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Leena Kostiainen
puh. 050 3637069
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Teiskontie 35, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy ja Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Koulujen lukuvuosi päättyy – Taysin ensihoito, pelastuslaitos ja poliisi mukana juhlissa31.5.2019 11:57:10 EESTTiedote

Lauantaina 1.6. Tampereen Pyynikin ranta ja sen ympäristö on taas täynnä lukuvuotensa päättäneitä koululaisia. Koska juhlia ei varsinaisesti järjestä mikään taho, on juhlinnan turvaamiseksi jo usean vuoden ajan tapahtumaan osallistunut lukuisia vapaaehtoisia. Myös eri viranomaiset ovat myös huomioineet tapahtuman ja osallistuneet vahvistetuin joukoin koululaisten juhlan valvontaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme