Hartela

Hartela ja Nuuka yhteistyöhön

Jaa

Hartela on mukana asumisen kehittymisessä ja tuo uusiin kohteisiinsa Sompasaaressa älyteknologiaa. Kumppaniksi valikoitui myös maailmalla menestynyt suomalainen ohjelmistoyritys Nuuka. Hartela ja Nuuka solmivat joulun alla yritysten välisen yhteistyösopimuksen Hartelan pääkonttorissa Ilmalassa.

Hartelasta Mikko Kärkkäinen ja Nuukasta Mikko Maja Ilmalan pääkonttorilla
Hartelasta Mikko Kärkkäinen ja Nuukasta Mikko Maja Ilmalan pääkonttorilla

Sompasaareen rakentuu Hartelan toimesta As Oy Pooki ja As Oy Pelagia, joissa halutaan tarjota asukkaille mahdollisuus seurata omaa energian ja veden kulutusta sekä sisäilman lämpötilaa. Nuukan tarjoama kulutusseurantapalvelu tuo asukkaille tunnin välein päivittyvät kulutustiedot suoraan valittuun päätelaitteeseen.
 
Kiinteistön kulutusseuranta raportoi koko kiinteistön lämpöenergian ja kiinteistösähkön kulutusta, keskeisten taloteknisten laitteiden kulutuksia, veden kokonaiskulutusta sekä Pookin osalta uusiutuvan energian tuotantoa.
 
- Nuuka on voimakkaasti kasvava yritys, jonka digitaalisille kulutusseurantapalveluille on kysyntää aina Hollantia myöten. Niin jo rakennetuissa kuin uudiskohteissa seurantapalvelu lisää läpinäkyvyyttä, kustannustehokkuutta ja tukee kestävää kehitystä, kertoo Mikko Maja.
 
Sompasaaren rakenteilla olevissa taloyhtiöissä päätettiin tukea kuluttajien energiatietouden lisäämistä ja kokeilla innovatiivista energianhallintajärjestelmää. 
 
Valitsimme yhteistyökumppaniksi Nuukan, koska heidän konseptinsa vakuutti meidät. Uskomme, että asiakkaat pitävät helppokäyttöisestä sovelluksesta ja käyttäessään sitä oppivat ymmärtämään ja samalla myös hallitsemaan omaa energian kulutustaan. Yrityksenä Nuuka on ratkaisuhakuinen ja innovatiivinen, kertoo Hartelan hankekehitysjohtaja Johanna Palosaari. 
 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hartelasta Mikko Kärkkäinen ja Nuukasta Mikko Maja Ilmalan pääkonttorilla
Hartelasta Mikko Kärkkäinen ja Nuukasta Mikko Maja Ilmalan pääkonttorilla
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Vihreän toimistorakentamisen lippulaiva Ilmalassa sai tunnustuksen26.9.2018 09:30:00 EESTTiedote

Ilmalan Asema -toimitilakiinteistön ekologiset ratkaisut ovat saaneet merkittävän kansainvälisen tunnustuksen. Hartelan kehittämälle ja rakentamalle toimitilarakennukselle on myönnetty LEED-ympäristösertifikaatin korkein ja harvinaisin Platina-luokitus. LEED-sertifikaatti on yhdysvaltalainen vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä, jonka avulla pyritään vähentämään rakentamisen ja kiinteistöjen käytön aikaista ympäristökuormitusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme