HartelaHartela

Hartela Länsi-Suomi Oy on myynyt Turun maalausosaston toiminnan Kaukomaalaus Oy:lle 25.11.2019

Jaa

Liiketoimintakauppa koskee Hartela Länsi-Suomi Oy:ssä 15 henkilöä, jotka siirtyvät Kaukomaalaukseen vanhoina työntekijöinä. Kaukomaalaus on uusi toimija Turun alueella ja kauppa vahvistaa yrityksen toimintaa alueella.

Kauko Turunen ja Hanna Kolehmainen kättelevät sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.
Kauko Turunen ja Hanna Kolehmainen kättelevät sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Kaukomaalaus Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin sekä julkisivusaneerauksiin erikoistunut yritys. Liiketoimintakaupan yhteydessä Hartela ja Kaukomaalaus tekivät kausisopimuksen maalaus- ja tasoitetöistä Turun ja Lohjan alueilla.

”Laadukas lopputulos muodostuu ammattitaitoisesta henkilökunnastamme ja korkealaatuisista tuotteista. Lisäksi pyrimme jatkuvassa yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa kehittämään tuotteita sekä toimintatapoja. Turun seutu on tuorein toiminta-alueemme. Tämä yrityskauppa mahdollistaa toimintamme laajentamisen ja vahvistamisen koko Lounais-Suomen alueella. Pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin, paikallisin voimin ja kustannustehokkaammin.  Olemme iloisia saadessamme joukkoomme lisää ammattitaitoisia osaajia”, kertoo Kaukomaalaus Oy:n toimitusjohtaja Kauko Turunen.

”Maalausosaston liiketoimintakauppa on osa ketjua, jossa olemme myyneet erillisiä toimintojamme ja keskittyneet perusliiketoimintaamme. Olen vakuuttunut siitä, että kaupan myötä maalausosaston henkilöstö pääsee osaksi yritystä, jossa on osaamista ja resursseja nimenomaan maalaus- ja tasoitetöiden kehittämiseen ja johtamiseen”, toteaa Hartela Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Hanna Kolehmainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Kolehmainen, toimitusjohtaja, Hartela Länsi-Suomi Oy, 040 5494 211, hanna.kolehmainen@hartela.fi

Kauko Turunen, toimitusjohtaja, Kaukomaalaus Oy, 0400 368 811, kauko.turunen@kaukomaalaus.fi

Kuvat

Kauko Turunen ja Hanna Kolehmainen kättelevät sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.
Kauko Turunen ja Hanna Kolehmainen kättelevät sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Perheyhtiö Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. 

Kaukomaalaus Oy on perustettu v. 1981. Kauko Turusen perustama yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä lähes 300 hengen yritykseksi.  Liikevaihtomme oli vuonna 2018 n. 19,5 milj. euroa. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja seurakunnat. Yrityksen toiminta-alue on Turun seudulta Oulun pohjoispuolelle ulottuva alue koko laajuudeltaan, pl. pääkaupunkiseutu. Työnjohdolliset alueet ovat Oulu, Seinäjoki, Jyväskylä, Tampere, Kuopio, Joensuu ja Turku. Palveluitamme ovat tasoite, maalaus- ja rappaustyöt. Teemme myös taloyhtiöiden julkisivusaneerauksia, joihin sisältyy lattiapinnoitukset, pienimuotoiset maanrakennus-, pelti- ja metallityöt.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Hartelan kehittämä toimistotalo rakennetaan monipaikkaisen työn tarpeisiin vetovoimaiseen Ilmalaan16.3.2022 09:00:02 EET | Tiedote

Hartela aloittaa uuden ajan toimitilakiinteistön rakentamisen Helsingin Ilmalaan tulevana kesänä. Kiinteistön muuntojoustavuus ja monipuoliset palvelut yhteiskäyttötiloineen ovat omiaan vastaamaan tulevaisuuden työn ja tekijöiden tarpeisiin. Vuonna 2024 valmistuvan toimistotalon 17300 bruttoneliömetristä vuokrattuna on jo 70 prosenttia. Ilmalan Auraksi nimetty toimitilarakennus tarjoaa mahdollisuuden myös rentoutumiseen ja tuo työn tekemiseen sopivia hengähdyshetkiä.

Hartela kestävästi kohti 80-v juhlavuotta16.2.2022 10:58:23 EET | Tiedote

Hartelalle vuosi 2021 oli taloudellisesti onnistunut kaikilla rintamilla; kaikki tytäryhtiöt tekivät vähintään hyvän tuloksen ja samalla onnistuttiin kasvattamaan tonttivarantoa tulevaisuuden projekteja varten. Hartelan tuloksesta kerrotaan tarkemmin tuoreessa vuosikertomuksessa, jossa avataan myös yrityksen vastuullisuuspolitiikkaa. Jatkossa vastuullisuus saa entistä suuremman näkyvyyden Hartelan toiminnassa, kun ympäristövastuuta sekä sosiaalista ja taloudellista vastuuta käsitellään yhtenä kokonaisuutena. 80-vuotisjuhlavuoteen lähdettäessä kestävä kehitys ilmenee yrityksessä jo nyt monin tavoin.

Hartelalta taloudellisesti vahva vuosi 202127.1.2022 08:59:14 EET | Tiedote

Vuosi 2021 oli Hartelalle hyvä huolimatta korona-pandemian aiheuttamista vaikeuksista. Koronan vaikutukset taloudelliseen tulokseen jäivät kuitenkin hyvin maltillisiksi, koska asuntojen kysyntä säilyi hyvänä sekä kuluttajien että sijoittajien osalta ja julkisten hankintojen volyymitaso pysyi korkeana. Rakennuskustannusten huomattava nousu ei ehtinyt vaikuttaa merkittävästi vuoden 2021 tulokseen, vaikka se asettikin paineita uusien käynnistyvien hankkeiden katetasoihin ja aikatauluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme