Schneider Electric

Huipputunnustus Microsoftilta: Schneider Electric on vuoden 2022 energian ja kestävän kehityksen kärkikumppani

Jaa
  • Schneider Electricin EcoStruxure™-ohjelmistoratkaisut erottuivat edukseen yli 3 900 ehdotuksen joukosta. Ehdotuksia saapui Microsoftille yli sadasta maasta.
  • Energy & Sustainability 2022 Microsoft Partner of the Year -palkinnon voitto on uusi osoitus siitä, että Schneider Electricin ratkaisut ja palvelut auttavat asiakkaita saavuttamaan omat hiilineutraaliustavoitteensa.

Tiedote, 1.7.2022 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on voittanut Energy & Sustainability 2022 Microsoft Partner of the Year -palkinnon. Microsoft valitsi Schneider Electricin innovatiiviset EcoStruxure™-ohjelmistoratkaisut voittajaksi lukuisien kansainvälisten toimijoiden joukosta. Schneider Electric palkittiin edistyksellisistä asiakasratkaisuista ja -palveluista energian ja kestävän kehityksen alalla.

Microsoftin Partner of the Year -palkinnoilla annetaan tunnustusta kumppaneille, jotka ovat kehittäneet ja ottaneet käyttöön poikkeuksellisen onnistuneita Microsoft-pohjaisia sovelluksia, palveluja ja laitteita viime vuoden aikana, mukaan lukien Microsoftin Azure Cloud -pilvipalveluun ja Dynamics 365 -yrityspalveluihin pohjautuvat ratkaisut. Tänä vuonna eri kategorioiden palkinnoista kisasi yli 3 900 ehdotusta yli sadasta maasta.

Hiilipäästöt hallintaan EcoStruxuren avulla

Microsoftin palkitsema EcoStruxure auttoi Schneider Electricin asiakkaita pienentämään hiilidioksidipäästöjään 84 miljoonalla tonnilla vuonna 2021 ja yhteensä 374 miljoonalla tonnilla vuodesta 2018 lähtien. Microsoft Azure -tekniikkaa hyödyntävä EcoStruxure auttaa käyttäjiä saavuttamaan energia- ja kestävyystavoitteensa sähkö- ja digitaaliratkaisujen avulla.

– Microsoftin Energy & Sustainability -palkinto on meille tärkeä tunnustus ja osoitus siitä, että työllämme on merkittävä yhteisvaikutus ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Elämme kriittisiä aikoja. Jos hiilidioksidipäästöjä ei vähennetä nyt, ei entiseen pian ole enää paluuta. Yrityksillä on keskeinen rooli ilmastonmuutoksen ehkäisyssä, mutta kukaan ei pysty muutokseen yksin. Schneiderin ja Microsoftin kumppanuus on loistava esimerkki yhteistyöstä, jonka avulla orastavat innovaatiot alkavat kukoistaa. Yhdessä voimme luoda teknologiaa, joka kääntää kehityksen oikeaan suuntaan, visioi Schneider Electricin Energy Management Executive Vice President Olivier Blum.

Schneider Electricin ja Microsoftin yhteistyö kantaa hedelmää

Schneider Electric on tarjonnut lukuisille asiakkailleen Microsoft-pohjaisia huippuratkaisuja, kuten vihreitä datakeskuksia. Microsoft halusi end-to-end-ratkaisun datakeskuksiensa tehokkaampaan suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön. Schneider hyödynsi RIB:n pilvipohjaista rakennusalalle suunniteltua MTWO-alustaa, jonka avulla datakeskuksesta luotiin tietomallinnus. Microsoft loi sen pohjalta digitaalisen kaksosen, joka paransi projektin edistymistä ja ennakoitavuutta rakennusvaiheessa ja vähensi korjaustöiden ja jätteiden määrää.

Schneider Electric näyttää esimerkkiä noudattamalla vastuullisuuden ESG-periaatteita omassa ekosysteemissään, joten digitaalinen ja sähköinen teknologia on käytössä sen omissa rakennuksissa. IntenCity on Schneiderin vuonna 2021 valmistunut lippulaivarakennus, joka on tavalliseen kiinteistöön verrattuna kymmenen kertaa energiatehokkaampi. Tämä tulevaisuuden rakennus on yksi maailman energiatehokkaimpia rakennuksia, ja sen 26 000 neliön tiloissa työskentelee 1 500 ihmistä. Schneiderin Microsoft Azure -pohjaiset EcoStruxure-ratkaisut keräävät kahden minuutin välein tietoja rakennuksen 60 000 datapisteestä. IntenCity käyttää tietoja ennakoivasti älykkääseen kiinteistönhallintaan ja energiajoustavuuteen.

Schneider Electric ja Microsoft ovat tehneet yhteistyötä jo yli 30 vuoden ajan. Pitkän yhteistyön ja yhteisen menestyksen perustana on jaettu visio energiatehokkuudesta ja kestävästä kehityksestä. Microsoftilla ja Schneiderilla on omien alojensa asiantuntemusta, jota yhdistämällä kestävä kehitys voidaan viedä entistäkin pidemmälle.

– Minun on ilo kertoa, että Schneider Electric on valittu Microsoftin vuoden 2022 Energy & Sustainability -kumppaniksi. Kilpailijoiden taso oli korkea, mutta Schneider Electric erottui kirkkaasti muiden joukosta. Meihin teki erityisen vaikutuksen Microsoftin pilviteknologian innovatiivinen käyttö osana EcoStruxure-sovellusratkaisuja, kertoo Microsoftin Global Partner Solutions Corporate Vice President Nick Parker.

Lisätietoa vuoden 2022 palkinnoista löytyy täältä.

Lisätietoja:

Sirpa Ikola

puh. 040 638 6639

sirpa.ikola@se.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Digitaalinen kaksonen mullistaa laitesuunnittelun ja rakentamisen11.8.2022 15:06:23 EEST | Tiedote

Schneider Electricin EcoStruxure Machine Expert Twin -sovellus luo laitteesta tarkan digitaalisen mallin jo suunnitteluvaiheessa. Virtuaalinen sovellus tehostaa suunnitteluprosesseja, parantaa laatua ja lyhentää laitteen käyttöönottoaikaa jopa 60 prosenttia. Digitaalista kaksosta voi hyödyntää myös laitteen käytössä ja ylläpidossa koko sen elinkaaren ajan. Tiedote, 11.8.2022 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on julkaissut skaalautuvan EcoStruxure Machine Expert Twin -sovelluksen, joka luo valmistettavasta koneesta tai laitteesta digitaalisen kaksosen. Virtuaalinen sovellus auttaa laitevalmistajia tehostamaan suunnitteluprosessejaan, parantamaan laatua ja pienentämään käyttöönottokustannuksia, sillä sovellus luo laitteesta tarkan digitaalisen mallin jo konseptointi- ja suunnitteluvaiheessa. EcoStruxure Machine Expert Twin tarjoaa myös aivan uudenlaista joustoa ja tehokkuutta työntekoon ja laitteen ylläpitoon koko sen elinkaaren ajaksi. – EcoS

Schneider Electricin toimintaehdotukset näyttävät Euroopalle suunnan kohti REPowerEU-tavoitteita5.8.2022 08:05:00 EEST | Tiedote

Älykkäät ja hajautetut energiaratkaisut ovat avainasemassa Eurooppaa koettelevan energiakriisin päihittämisessä. Schneider Electricin raportti ”REPowerEU: Empowering energy consumers for a more sustainable and resilient Europe” esittelee toimintasuunnitelman, jonka avulla Eurooppa digitalisoituu ja sähköistyy vuoteen 2027 mennessä. Tiedote, 5.8.2022 – Kestävän kehityksen edelläkävijäSchneider Electric on julkaissut white paper ‑raportin, joka pohjautuu Euroopan komission 18. toukokuuta 2022 julkaistuun REPowerEU-suunnitelmaan. Schneiderin REPowerEU: Empowering energy consumers for a more sustainable and resilient Europe ‑raportissa on kymmenen kohdan toimintasuunnitelma, jolla voidaan helpottaa Eurooppaa koettelevaa energiakriisiä. Toimintasuunnitelma auttaa toteuttamaan REPowerEU-tavoitteita niin pitkällä kuin lyhyelläkin aikavälillä. – Euroopan komission REPowerEU-suunnitelmassa on rohkeita ehdotuksia, joiden pohjalta voitaisiin monipuolistaa Euroopan kaasutoimitusten lähteitä, inves

Koti Neulasen Wiser-älyratkaisut muokkautuvat asumisen myötä22.7.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Naantalin Asuntomessujen Koti Neulaseen on toteutettu Schneider Electricin Wiser-älykotijärjestelmällä ohjattava valaistus, ja sisustuksessa on käytetty Exxact-sähkökalusteita. Koti Neulanen on toinen KIRAHubin ja Naantalin Asuntomessujen järjestämän Mitä digi voisi olla. -innovaatiokilpailun toimeksiantokohteista. Schneider Electric on kilpailun yhteistyökumppani. Tiedote, 22.7.2022 – Kauniisti saaristoiseen metsämaisemaan sulautuva Koti Neulanen on yksi Naantalin Asuntomessuilla nähtävistä kohteista, joissa on hyödynnetty Schneider Electricin älyratkaisuja. Nelihenkisen perheen tulevassa kodissa toteutettiin älyratkaisuja jo rakentamisvaiheessa. Kodissa on Wiser by SE -sovelluksen kautta säädettävä valaistus. – Olen hyvin kiinnostunut kodin älyteknologiasta, ja aiemmissa kodeissa olenkin itse viritellyt ja rakennellut erilaisia ratkaisuja. Alkuvaiheessa toteutimme Koti Neulaseen valojen ohjauksen langattomilla katkaisijoilla ja valitsimme myös himmentimet ja releet Wiser-sarjasta. Va

Ekologisia ratkaisuja mereltä ja metsästä – ELKO Plus Ocean Plastic täydentää Villa Lillan CLT-rakentamista20.7.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Schneider Electricin valikoimiin kuuluvat ELKO Plus Ocean Plastic -sähkökalusteet ovat ensimmäisiä kierrätysmuovista valmistettavia sähkökalusteita. Sarjan näkyvissä osissa on käytetty meriin hylättyjä kalaverkkoja. Villa Lillan neljä vapaa-ajan asuntoa ja saunarivitalo valmistetaan puisesta CLT-monikerroslevystä, jonka tiiviin rakenteen ansiosta muovin käyttöä rakentamisessa voidaan vähentää. Tiedote, 20.7.2022 – Naantalin Asuntomessujen Villa Lilla on neljän loma-asunnon kokonaisuus, jossa talojen rakenteet ja ulkoverhoilu on toteutettu CLT-levystä. Samasta materiaalista on toteutettu Villa Lillan saunarivitalo, joka on neljästä piensaunasta koostuva merenrantakohde. Ilmeeltään moderneihin ja tummasävyisiin vapaa-ajan asuntoihin ja saunarivitaloon on valittu ELKO Plus Ocean Plastic -sähkökalusteet. ELKO Plus Ocean Plastic -sähkökalusteet ovat ainutlaatuisia uusiotuotteita, joiden pintamateriaalit on valmistettu vanhoista kalastusverkoista tehdystä kierrätysmuovista. Ekologisuus on tä

Saumattoman sileää Pintaa – Villa Pintassa Exxact-sähkökalusteet ovat osa kodin hyvää flow’ta18.7.2022 10:43:12 EEST | Tiedote

Schneider Electricin Exxact-sarja valikoitui Villa Pintaan laajan tuotevalikoiman, kohtuullisen hinnan ja tyylikkään ulkonäön ansiosta. Exxact auttaa kodin pintojen viimeistelyssä, ja sarjan sähkökalusteiden erinomainen saatavuus helpottaa kodin ratkaisujen päivittämistä tulevaisuudessa. Tiedote, 18.7.2022 – Elämän heittäessä kierrepallojaan saattaa käydä niin, että kahden ihmisen rakennusprojektin joutuu viemään loppuun yhden ihmisen resursseilla. Naantalin Asuntomessujen Villa Pinta -kohteen rakennuttaja ja tuleva asukas Kati Jensen ei puolisosta erottuaan tinkinyt unelmakohteensa asuinneliöistä mutta on ollut hyvin tarkka rakentamisen materiaalivalinnoista. Schneider Electricin Exxact-sähköasennuskalusteet ovat osa sisustuksen budjettitietoista ja harkitun tyylikästä linjaa. – Sisäpinnoissa on käytetty paljon hartsipinnoitettua betonia ja kipsiä, sillä pinta-alaltaan isossa talossa materiaalivalinnoilla on erityistä merkitystä kokonaiskustannusten kannalta. Exxact-sarjan valitsin, k

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme