Hyvinkään kaupunki

Hyvinkää avannut takaisinsoittopalvelun kaupunkilaisille – neuvontaa arkeen poikkeustilanteessa

Jaa

Hyvinkään kaupunki on avannut koronavirus-takaisinsoittopalvelun kaupunkilaisten arjen helpottamiseksi. Takaisinsoittopalvelun numero on 019 459 5300.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI
TIEDOTTAA 26.3.2020
Julkaistavissa heti

Hyvinkää avannut takaisinsoittopalvelun kaupunkilaisille – neuvontaa arkeen poikkeustilanteessa

Hyvinkään kaupunki on avannut koronavirus-takaisinsoittopalvelun kaupunkilaisten arjen helpottamiseksi. Takaisinsoittopalvelun numero on 019 459 5300. Takaisinsoittopalvelussa tarjotaan neuvontaa kaupunkilaisille muun muassa arjen palveluita koskien. Takaisinsoittojärjestelmä toimii ympäri vuorokauden ja asiakaspalvelijat soittavat takaisin ma-to klo 8-16 ja pe 8-15 välisenä aikana.

Tukea arkeen löytyy myös www.hyvinkaa.fi/korona-arki -sivulta.

Lisätietoja takaisinsoittojärjestelmästä:
Riikka Uoti, p. 040 703 6474

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pi Krogell-Magni
viestintäpäällikkö
Hyvinkään kaupunki
p. 050 522 5953

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin kestävän talouden ohjelma on hyväksytty: Lähes kaikki kaupunginhallituksen esittämät tasapainottamiskohteet hyväksyttiin valtuustossa18.6.2020 12:05:53 EESTTiedote

Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Hyvinkään kaupungin kestävän talouden ohjelman kokouksessaan 15. ja 17.6.2020. Kaupungin eri toimialat lähtevät toteuttamaan säästötoimenpiteitä ohjelman määrittämien aikataulujen mukaisesti. Kestävän talouden ohjausryhmä seuraa toimenpiteiden toteutumista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme