Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunginjohtajaksi 16 hakijaa

Jaa

Hyvinkään kaupunginjohtajan virkaan on hakenut määräaikaan mennessä yhtensä 16 hakijaa, joista yksi perui hakemuksensa hakuajan päätyttyä. Kaupunginhallitus on nimennyt hakuprosessista vastaavan valmisteluryhmän. Valmisteluryhmä tutustuu hakemuksiin ja tekee päätöksensä mahdollisesti haastatteluun kutsuttavista pääsiäisen jälkeen 7.4. pidettävässä kokouksessa.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI
TIEDOTTAA 31.3.2021
Julkaistavissa heti

Hyvinkään kaupunginjohtajaksi 16 hakijaa

Hyvinkään kaupunginjohtajan virkaan on hakenut määräaikaan mennessä yhtensä 16 hakijaa, joista kaksi perui hakemuksensa hakuajan päätyttyä. Kaupunginhallitus on nimennyt hakuprosessista vastaavan valmisteluryhmän. Valmisteluryhmä tutustuu hakemuksiin ja tekee päätöksensä mahdollisesti haastatteluun kutsuttavista pääsiäisen jälkeen 7.4. pidettävässä kokouksessa.

Kaupunginjohtajan valinnasta päättää kaupunginvaltuusto tämänhetkisen suunnitelman mukaan 31.5.2021. Nykyinen kaupunginjohtaja Jyrki Mattila siirtyy eläkkeelle myöhemmin tänä vuonna.

Hakijat ovat:

Haapanen Jorma
Hietala Kimmo
Hytönen Marko
Kuusela Antti
Leppänen Jaakko
Lignell Hannu
Miklashevsky Vladimir
Orpana Manu
Rahkala Hannele
Rainio Jaakko
Rosti Jari
Telén Tuija
Tollet Sari
Virtanen Kirsi

Lisätietoja
kaupunginvaltuuston puheenhohtaja Irma Pahlman p. 0400 651422
valmisteluryhmän pj., kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Kokko p. 044 2731967
henkilöstöjohtaja Sari Kuittinen-Tihilä p. 040 7012171

 

///TIEDOTETTA PÄIVITETTY 1.4.2021: Poistettu yhden hakijan nimi hakijan vedettyä hakemuksensa pois.///

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Rockfest palaa Hyvinkäälle – Hyvinkään kaupunki ja Nelonen Media Live sitoutuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön12.4.2021 17:50:29 EEST | Tiedote

Hyvinkään kaupunginhallitus on tänään päättänyt yhteistyösopimuksesta Nelonen Media Liven kanssa Rockfestin, eli Suomen suurimman rockfestivaalin järjestämiseksi Hyvinkään lentokentällä vuosina 2022-2024. Kolmivuotinen yhteistyösopimus sisältää myös lisävuosioption. Sopimukseen sisältyy kaupungin puolelta sekä taloudellista panostusta että kaupungin teknistä tukea tapahtumapaikan eli lentokentän infran rakentamisessa. Rockfest järjestettiin aiemmin Hyvinkäällä vuosina 2018 ja 2019.

Valmisteluryhmä ehdottaa kaupunginhallitukselle Johanna Luukkosen esittämistä Hyvinkään kaupunginjohtajaksi8.4.2021 15:14:06 EEST | Tiedote

Hyvinkään kaupunginjohtajan rekrytoinnin valmisteluryhmä on käsitellyt saamansa hakemukset Hyvinkään kaupunginjohtajaksi. Valmisteluryhmä on yksimielisesti päättänyt ehdottaa, että kaupunginhallitus kokouksessaan 12.4.2021 tekisi päätöksen esittää valtuustolle, että hallintotieteen maisteri Johanna Luukkonen valitaan Hyvinkään seuraavaksi kaupunginjohtajaksi. Luukkonen toimii tällä hetkellä Rauman kaupunginjohtajana. Kaupunginvaltuusto kokoontuu seuraavan kerran 26.4.2021.

Hyvinkään kaupungin tilinpäätös vuodelta 2020: Nollatulos koronavuonna valtion koronatukien myötä29.3.2021 18:40:41 EEST | Tiedote

Hyvinkään kaupungin tilikausi 2020 päätyy valmistuneen tilinpäätöksen mukaan käytännössä nollatulokseen. Tilikauden ylijäämä on 0,8 milj. euroa, joka koostuu Hyvinkään Vesi -liikelaitoksen ylijäämästä. Ilman valtiolta saatuja koronatukia kaupungin tilikausi olisi ollut noin 18 miljoonaa euroa alijäämäinen. Merkittävä osa koronatuista kanavoitui kaupungin kautta Keusoteen ja HUS:n koronakustannusten kattamiseen, toteaa talousjohtaja Markus Peevo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme