Mainostoimisto Ilme Oy

Ilme osti SuperAppin verkkosivuliiketoiminnan

Jaa
Mainostoimisto Ilme osti SuperAppin verkkosivujen kehittämisen liiketoiminnan. Ilme jatkaa vahvaa kasvuaan markkinointiviestinnän laaja-alaisena strategisena kumppanina ja palvelee liiketoimintaoston myötä asiakkaitaan erittäin kattavasti myös verkkopalveluprojekteissa ja -ylläpidossa. Mainostoimisto Ilmeen liikevaihto vuonna 2018 oli 3,2 miljoonaa euroa ja myyntikate 2,7 miljoonaa euroa, joka kasvoi 19 prosentilla edellisvuoteen verrattuna.

Ilmeen viime vuoden kasvun taustalla on terävöitetty liiketoimintastrategia ja entistä vahvemmin markkinointiviestinnän laaja-alaisiin strategisiin kumppanuuksiin panostaminen. Uudistunut strategia toteutui myös uusina rekrytointeina, ja viime vuonna Ilmeessä aloitti seitsemän uutta työntekijää, jotka toivat muun muassa uutta strategista ja viestinnän osaamista.

Verkkosivuliiketoiminnan osto on jatkoa Ilmeen johdonmukaiselle kasvulle sekä osaamisen kehitykselle. Yhtiö tarjoaa jatkossa aiempaa monipuolisempia verkkopalveluratkaisuja, jotka ovat kriittisiä asiakkaan menestymiselle.

– Olemme tehneet SuperAppin kanssa tiivistä yhteistyötä useita vuosia. Verkkosivuliiketoiminnan kauppa oli luonteva seuraava askel molemmille osapuolille. Uskomme Ilmeessä siihen, että eri alueiden osaajien tulee olla samassa pöydässä. Näin luomme asiakkaalle parempaa ja kestävämpää tulosta. Siksi investoimme toimintatapoihin ja osaamiseen, jotka mahdollistavat tämän, kertoo Ilmeen toimitusjohtaja Joona Kallinen.

Verkkosivuliiketoiminta SuperAppista siirtyy Ilmeeseen syyskuun aikana, ja oston myötä Ilmeen verkkosuunnittelu täydentyy kahdella Web Developerilla. Jatkossa yhdessä asiakkaan kanssa työskentelevät niin ohjelmoijat, suunnittelijat, sisällöntuottajat kuin strategit. Työmallilla varmistetaan asiakkaille paremmat tulokset ja sujuvammat projektit.

– Olemme liiketoimintastrategiassamme päättäneet keskittyä mobiilisovelluksiin. Meille oli tärkeää löytää verkkosivuliiketoiminnalle uusi, asiantunteva omistaja, joka palvelee aiempia asiakkaitamme ammattitaidolla ja entistä laajemmin. Ilme on omiaan tähän rooliin, sanoo SuperAppin toimitusjohtaja Arttu Hujanen


Kuvateksti 1: Web Developer Heini Karvinen, projektipäällikkö, HR-vastaava Kirsi Grünn, toimitusjohtaja Joona Kallinen, teknologiajohtaja Janne Riihimäki sekä Web Developer Anni Turkia tutustumassa Ilmeen Lahden-toimiston uusiin tiloihin Malskilla. 

Kuvateksti 2: Ilmeen uudet tilat Lahdessa rakentuvat luovien alojen ja kulttuurin keskukseen Malskille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joona Kallinen, toimitusjohtaja
Mainostoimisto Ilme Oy
joona.kallinen@ilme.fi
050 350 3010

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Mainostoimisto Ilme Oy
Mainostoimisto Ilme Oy
Finlaysoninkuja 5
33210 TAMPERE

https://www.ilme.fi

Mainostoimisto Ilme Oy on vuonna 1996 perustettu markkinointiviestinnän toimisto. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Lahdessa ja Tampereella. Ilmeessä on noin 40 työntekijää, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 2,6 miljoonaa euroa. www.ilme.fi


Mainostoimisto Ilme Oy

Finlaysoninkuja 5
33210 Tampere

Päijänteenkatu 9 A 7, 4. krs
15140 Lahti

 

Jonne Seppä, Toimitusjohtaja

jonne@ilme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mainostoimisto Ilme Oy

Huipputulokseen yltäneen Ilmeen valta vaihtuu Tampereella – naisjohto säilyy29.6.2021 13:12:39 EEST | Tiedote

Mainostoimisto Ilmeen kesä alkaa johtajavaihdoksella. Tampereen Ilmettä luotsanneen yksikönjohtaja ja strategi Hanna Jokisen siirtyessä uusiin haasteisiin asiakkuusjohtaja Jenni Lehterikorpi aloittaa yksikön uutena johtajana. Koronavuodesta menestyksekkäästi selvinnyt Mainostoimisto Ilme toimii sekä Tampereella että Lahdessa. Ilme nojaa vahvaan naisjohtajuuteen: molempia yksiköitä johtavat menestyksekkäästi naiset, ja yhtiön seitsenhenkisestä johtoryhmästä enemmistö on naisia. Yhtiö työllistää yhteensä 35 henkilöä, joista 15 työskentelee Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme