Mainostoimisto Ilme Oy

Ilme täydentää strategista osaamistaan viestintäkonkarilla

Jaa

Susanna Nipuli on aloittanut Ilmeen asiakkuus- ja myyntijohtajana. Nipuli vastasi aiemmin Hill+Knowlton Strategies Finlandilla useiden kuluttajabrändien viestinnän kehittämisestä ja tukemisesta ja on ollut mukana lanseeraamassa useita tunnettuja kuluttajatuotteita.

Kovan tuloksen viime vuonna tehnyt Ilme panostaa tänä vuonna yhä vahvemmin markkinointiviestinnän strategisiin kumppanuuksiin ja siiloista ulos kaivautumiseen. Uudessa tehtävässään Susanna Nipuli ottaa vetovastuun erityisesti asiakkaiden, ja sitä kautta myös Ilmeen, toiminnan kasvusta ja kehittymisestä. 

– Olen vaikuttunut Ilmeen avoimesta vuorovaikutukseen ja rohkeuteen pohjautuvasta kulttuurista. Haluan auttaa ihmisiä antamaan parastaan ja tiedostamaan, että kasvu luodaan jokapäiväisessä arjen tekemisessä, sanoo Ilmeen asiakkuus- ja myyntijohtaja Susanna Nipuli.

Ilmeen strategiaa on myllätty uusiksi viimeisen vuoden aikana, ja strategiaan panostaminen näkyy muun muassa uusina rekryinä. Viime vuonna Ilmeessä aloitti yhteensä seitsemän uutta työntekijää. Toiminnan painopiste on siirtymässä entistä enemmän strategiatyöhön ja luoviin konsepteihin.

– Luova ongelmanratkaisu liitettynä asiakkaiden liiketoimintahaasteisiin on jatkossakin kultaakin arvokkaampaa. Susanna vahvistaa meillä entisestään tätä linkkiä liiketoiminnan ja luovuuden välillä. Samoin meillä on tavoitteena tulevina vuosina auttaa entistä suurempaa joukkoa asiakkaita, mihin Susanna tuo merkittävää lisäpanosta, kertoo Ilmeen toimitusjohtaja Joona Kallinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joona Kallinen, toimitusjohtaja, Mainostoimisto Ilme Oy, joona.kallinen@ilme.fi, 050 350 3010
Susanna Nipuli, asiakkuus- ja myyntijohtaja, Mainostoimisto Ilme Oy, susanna.nipuli@ilme.fi, 040 775 5699

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mainostoimisto Ilme Oy
Mainostoimisto Ilme Oy
Finlaysoninkuja 5
33210 TAMPERE

https://www.ilme.fi

Mainostoimisto Ilme Oy on vuonna 1996 perustettu markkinointiviestinnän toimisto. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Lahdessa, Tampereella ja Yhdysvalloissa Naplesissa. Ilmeessä on 38 työntekijää, ja yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 3,2 milj. euroa. Ilmeen asiakkaita ovat muun muassa Scandic, Valtra, Pouttu, Danfoss, Hartwall, kauppakeskus AINOA, Linkosuo ja Elenia. www.ilme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mainostoimisto Ilme Oy

Ilme osti SuperAppin verkkosivuliiketoiminnan3.9.2019 13:00:50 EEST | Tiedote

Mainostoimisto Ilme osti SuperAppin verkkosivujen kehittämisen liiketoiminnan. Ilme jatkaa vahvaa kasvuaan markkinointiviestinnän laaja-alaisena strategisena kumppanina ja palvelee liiketoimintaoston myötä asiakkaitaan erittäin kattavasti myös verkkopalveluprojekteissa ja -ylläpidossa. Mainostoimisto Ilmeen liikevaihto vuonna 2018 oli 3,2 miljoonaa euroa ja myyntikate 2,7 miljoonaa euroa, joka kasvoi 19 prosentilla edellisvuoteen verrattuna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme