Mainostoimisto Ilme Oy

Ilme teki kasvua lähes 20 prosenttia

Jaa

Mainostoimisto Ilme jatkaa vahvaa kasvuaan markkinointiviestinnän laaja-alaisena strategisena kumppanina. Viime vuonna liiketoiminnan myyntikate kasvoi 19 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Vuonna 2018 Ilmeen liikevaihto oli ennätykselliset 3,2 miljoonaa euroa ja myyntikate 2,7 miljoonaa euroa. Yhtiö antaa tuloksestaan 10 prosenttia bonuksena henkilöstölle.

Ilmeen viime vuoden vahva kasvu on seurausta uudistetusta ja terävöitetystä liiketoimintastrategiasta. Yritys panostaakin nyt entistä vahvemmin markkinointiviestinnän strategisiin kumppanuuksiin sekä liiketoimintahaasteiden ja luovan ongelmanratkaisun yhdistämiseen. Uudistunut strategia toteutuu osaltaan myös uusina rekrytointeina, ja viime vuonna Ilmeessä aloitti seitsemän uutta työntekijää.

- Tarkastelimme liiketoimintaamme mahdollisimman rehellisesti ja avoimesti eri näkökulmista sekä sidosryhmiemme kattavan mielipiteen pohjalta. Tunnistimme toimialat ja palvelut, joissa olemme vahvimmillamme, ja tuloksena muodostimme strategian, jolla haemme kasvua asiakkaillemme sekä itsellemme. Mittavasta sisäisestä kehitystyöstä huolimatta kasvatimme liiketoimintaamme liki 20 prosenttia, samoin paransimme henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttämme, kertoo Ilmeen toimitusjohtaja Joona Kallinen.

Tulos kantaa hedelmää myös henkilöstölle

Ilmeen tuloksesta kymmenen prosenttia osoitetaan henkilöstölle bonuksena. Bonus ei ole sidonnainen myyntitavoitteisiin, vaan se annetaan kaikesta plussalle jäävästä tuloksesta. Tuloksesta henkilöstölle jakaminen on yksi yrityksen tavoista osoittaa arvostusta työntekijöille.

- Panostamalla henkilöstöömme panostamme asiakkaidemme saamaan palveluun ja siten luomme entistäkin parempaa liiketoimintaa. Viime vuonna selvitimme henkilöstöämme motivoivia asioita. Yksi esiin noussut asia oli työtilojen taipuminen luovaan vuorovaikutteiseen työhön. Tampereen-toimistomme ehtikin jo muuttaa työhömme aiempaa paremmin sopiviin tiloihin, ja Lahdessa olemme mukana luomassa tänä vuonna toteutuvaa uutta luovan alan yritysten yhteisöä Malskin alueelle, toteaa Kallinen.

Positiivinen trendi on jatkunut Ilmeessä vuosien ajan. Syinä tähän nähdään esimerkiksi onnistunut brändin kehitystyö, asiakassuhteisiin ja yrityskulttuuriin keskittyminen sekä asiakkuuksien ja palveluiden kehittäminen. Ilmeen pitkäaikaisia asiakkaita ovat muun muassa Scandic, Valtra, Sandvik, Hartwall ja kauppakeskus AINOA sekä vuoden 2018 uusia asiakkaita HappyOrNot, Pouttu ja Danfoss.

Katso vuoden 2018 kampanjasivu:
www.ilme.fi/kasvun-vuosi-2018/

Yhteyshenkilöt

Joona Kallinen, toimitusjohtaja
Mainostoimisto Ilme Oy
joona.kallinen@ilme.fi
050 350 3010

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mainostoimisto Ilme Oy
Mainostoimisto Ilme Oy
Finlaysoninkuja 5
33210 TAMPERE

https://www.ilme.fi

Mainostoimisto Ilme Oy on vuonna 1996 perustettu markkinointiviestinnän toimisto. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Lahdessa, Tampereella ja Yhdysvalloissa Naplesissa. Ilmeessä on 38 työntekijää, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 3,2 miljoonaa euroa. Ilmeen asiakkaita ovat muun muassa Scandic, Valtra, Pouttu, Danfoss, Hartwall, kauppakeskus AINOA, HappyOrNot ja Elenia. www.ilme.fi

Mainostoimisto Ilme Oy 

Finlaysoninkuja 5
33210 Tampere

Svinhufvudinkatu 23
15110 Lahti

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mainostoimisto Ilme Oy

Ilme osti SuperAppin verkkosivuliiketoiminnan3.9.2019 13:00:50 EEST | Tiedote

Mainostoimisto Ilme osti SuperAppin verkkosivujen kehittämisen liiketoiminnan. Ilme jatkaa vahvaa kasvuaan markkinointiviestinnän laaja-alaisena strategisena kumppanina ja palvelee liiketoimintaoston myötä asiakkaitaan erittäin kattavasti myös verkkopalveluprojekteissa ja -ylläpidossa. Mainostoimisto Ilmeen liikevaihto vuonna 2018 oli 3,2 miljoonaa euroa ja myyntikate 2,7 miljoonaa euroa, joka kasvoi 19 prosentilla edellisvuoteen verrattuna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme