Mainostoimisto Ilme Oy

Ilme vahvistaa osaamistaan kokeneella brändi- ja PR-asiantuntijalla

Jaa
Karri Harju (33) on nimitetty Ilmeen asiakkuusjohtajaksi sekä brändi- ja PR-spesialistiksi. Hän aloitti tehtävässä 18.3.2019. Harju on aiemmissa töissään vastannut kotimaisten sekä kansainvälisten yhtiöiden ja brändien tunnettuudesta, mediasuhteista ja työantajamielikuvasta.
Karri Harju
Karri Harju

Ennen Ilmeelle siirtymistään Karri Harju työskenteli mainos- ja viestintätoimisto Villivision viestintäkonsulttina. Tampereelle muuttoa edelsi viestintä- ja PR-konsultin tehtävät helsinkiläisissä viestintä- ja PR-toimistoissa Rianno Communicationsissa ja Promodessa. Harju on erikoistunut kuluttaja- ja lifestyle-brändien markkinointiviestintään ja erityisesti PR:ään. Hän on edustanut maailman tunnetuimpiin lukeutuvia brändejä aina päivittäistavaratuotteista huippumuodin ja lifestylen merkkeihin.

- Ilme on tehnyt monipuolista ja menestyksekästä markkinointiviestintää lukuisille mielenkiintoisille yrityksille. Haluan olla mukana kehittämässä asiakkuuksia ja luomassa vahvoja strategisia kumppanuuksia, joissa korostuu erityisesti brändin ja viestinnän merkitys. Uskon tällaisen yhteistyömallin tuottavan lisäarvoa nykyisille sekä tuleville asiakkuuksille, summaa Ilmeen asiakkuusjohtaja, brändi- ja PR-spesialisti Karri Harju.

Voimakasta kasvua viime vuonna tehnyt Ilme panostaakin nyt entistä vahvemmin markkinointiviestinnän strategisiin kumppanuuksiin sekä liiketoimintahaasteiden ja luovan ongelmanratkaisun yhdistämiseen.

- Karrin asiakaslähtöinen työskentelytapa yhdistettynä hänen brändi- ja PR-osaamiseensa vahvistaa Ilmeen työkalupakkia ratkaista aiempaa monipuolisemmin asiakasyritystemme liiketoimintahaasteita. Hän onkin ollut meidän puuttuva palanen, kertoo Ilmeen Tampereen yksikönjohtaja Hanna Jokinen.

Yhteyshenkilöt

Hanna Jokinen, yksikönjohtaja / Tampere
Mainostoimisto Ilme Oy
hanna@ilme.fi, 050 411 4191


Karri Harju, asiakkuusjohtaja
brändi- ja PR-spesialisti
Mainostoimisto Ilme Oy
karri.harju@ilme.fi, 044 201 1077

Kuvat

Karri Harju
Karri Harju
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mainostoimisto Ilme Oy
Mainostoimisto Ilme Oy
Finlaysoninkuja 5
33210 TAMPERE

https://www.ilme.fi

Mainostoimisto Ilme Oy on vuonna 1996 perustettu markkinointiviestinnän toimisto. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Lahdessa ja Tampereella. Ilmeessä on noin 40 työntekijää, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 2,6 miljoonaa euroa. www.ilme.fi


Mainostoimisto Ilme Oy

Finlaysoninkuja 5
33210 Tampere

Päijänteenkatu 9 A 7, 4. krs
15140 Lahti

 

Jonne Seppä, Toimitusjohtaja

jonne@ilme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mainostoimisto Ilme Oy

Huipputulokseen yltäneen Ilmeen valta vaihtuu Tampereella – naisjohto säilyy29.6.2021 13:12:39 EEST | Tiedote

Mainostoimisto Ilmeen kesä alkaa johtajavaihdoksella. Tampereen Ilmettä luotsanneen yksikönjohtaja ja strategi Hanna Jokisen siirtyessä uusiin haasteisiin asiakkuusjohtaja Jenni Lehterikorpi aloittaa yksikön uutena johtajana. Koronavuodesta menestyksekkäästi selvinnyt Mainostoimisto Ilme toimii sekä Tampereella että Lahdessa. Ilme nojaa vahvaan naisjohtajuuteen: molempia yksiköitä johtavat menestyksekkäästi naiset, ja yhtiön seitsenhenkisestä johtoryhmästä enemmistö on naisia. Yhtiö työllistää yhteensä 35 henkilöä, joista 15 työskentelee Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme