Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Joensuussa Suomen ensimmäinen yleishyödyllisen toimijan mukaan nimetty jalkapallohalli

Jaa
PKO lahjoittaa Rantakylän Liikuntahallin nimen Hope ry:lle
Rantakylän jalkapallohalli on  jatkossa Joensuu Hope Areena. Kuvassa vasemmalta PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä, Hope Joensuun tiiminvetäjät Tiina Saarelainen ja Sanna Räsänen  sekä liikuntahallin toimitusjohtaja Timo Tahvanainen.
Rantakylän jalkapallohalli on jatkossa Joensuu Hope Areena. Kuvassa vasemmalta PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä, Hope Joensuun tiiminvetäjät Tiina Saarelainen ja Sanna Räsänen sekä liikuntahallin toimitusjohtaja Timo Tahvanainen.

Joensuussa tehdään poikkeuksellinen sponsorointiteko, kun Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) lahjoittaa Rantakylän Liikuntahallin nimen Hope ry:lle. Vuodet 2023–2027 halli on nimeltään Joensuu Hope Areena. 

  

– Joensuu Hope Areena on tietojemme mukaan Suomen ensimmäinen jalkapallohalli, joka on nimetty yhteiskuntavastuullisen toimijan mukaan. Tämä on aivan erinomainen päänavaus. Uudet avaukset ovat erityisen tärkeitä aikana, jolloin pandemian ja energiakriisin vuoksi lasten sekä nuorten harrastusmahdollisuudet ovat olleet osin uhattuina. On hienoa, että PKO kantaa yhteiskuntavastuuta tukemalla paikallisten jalkapalloilijoiden harrastusmahdollisuuksia hallin nimikkotukijana sekä samalla edistää hyväntekeväisyyttä antamalla hallin nimen Hope ry:n käyttöön, Suomen Palloliiton apulaispääsihteeri Timo Huttunen sanoo. 

  

Halli sijaitsee Joensuun Rantakylässä, Pataluodonkadulla, osoitteessa Pataluodonkatu 11. 
Joensuu Hope Areena on urheilu- ja liikuntahalli, joka sisältää täysimittaisen jalkapallokentän,
4 juoksusuoraa ja kuntoilunurkkauksen. Hallin toimintaa pyörittää Rantakylän Liikuntahalli Oy, jonka omistavat paikalliset jalkapalloseurat JIPPO, JIPPO-juniorit ja FC Hertta. 

  

– Olemme hyvin otettuja, että Hope-nimi näkyy hallissa, jossa pohjoiskarjalaiset lapset ja nuoret harrastavat liikuntaa päivittäin. Lämmin kiitos PKO:lle kun edistätte tällä tavoin Hopen hyväntekeväisyystyötä. Suuret kiitokset myös Jipolle vuosien yhteistyöstä, joka saa nyt uuden muodon halliyhteistyön myötä, Joensuun Hope ry:n tiiminvetäjä Sanna Räsänen sanoo. 

– Hope Areena on nimenä osuva myös siksi, että halli on viikoittain täynnä niin jalkapallokentillä kuin muillakin elämän osa-alueilla eteenpäin meneviä nuoria tulevaisuuden toivoja. Olen iloinen, että hallin nimi lisää yhteiskuntavastuullisen järjestön tunnettuutta. Hope ry tekee erittäin tärkeää hyväntekeväisyystyötä alueemme vähävaraisten perheiden hyväksi. Kiitos PKO:lle ymmärryksestä toteuttaa yhteiskuntavastuuta tavalla, jolla me kaikki voimme tehdä yhteistä hyvää!, JIPPO Joensuun myynti- ja markkinointijohtaja sekä Rantakylän Liikuntahalli Oy:n toimitusjohtaja Timo Tahvanainen sanoo. 

Liikuntahallin nimenkäyttöoikeus arvottiin hallin nimikkotukijoiden kesken. 


– Kun kuulimme voittaneemme hallin nimen käyttöömme, meille oli heti selvää, että oman liiketoiminnan näkyvyyden edistämisen sijaan haluamme arvomme mukaisesti tehdä yhteistä hyvää. PKO:n perustehtävä eli missio on tehdä Pohjois-Karjalasta entistä parempi paikka elää. Liikuntahallin nimen lahjoittaminen Hope ry:lle on käytännön teko, jolla toteutamme tuota perustehtäväämme. Hope ry ja jalkapalloseurat JIPPO ja FC Hertta edistävät kaikki hienolla tavalla Joensuun seudun lasten, nuorten sekä perheiden hyvinvointia, joten on ilo olla tukemassa tätä työtä, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

– Yhteistyössä Rantakylän Liikuntahalli Oy:n ja Hope ry:n kanssa tulemme järjestämään halliin keräyspisteen, johon halukkaat voivat lahjoittaa harrastusvälineitä ja esimerkiksi vaatteita. Näin voimme myös konkreettisesti auttaa vähävaraisia perheitä, joille Hope ry jakaa lahjoitetut tuotteet, PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä sanoo.


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Joensuun Hope ry, tiiminvetäjä Sanna Räsänen, joensuu@jopeyhdistys.fi
PKO, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä puh. 010 762 2034
Rantakylän Liikuntahalli Oy, toimitusjohtaja, Timo Tahvanainen, puh. 050 5622 066 

Kuvat

Rantakylän jalkapallohalli on  jatkossa Joensuu Hope Areena. Kuvassa vasemmalta PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä, Hope Joensuun tiiminvetäjät Tiina Saarelainen ja Sanna Räsänen  sekä liikuntahallin toimitusjohtaja Timo Tahvanainen.
Rantakylän jalkapallohalli on jatkossa Joensuu Hope Areena. Kuvassa vasemmalta PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä, Hope Joensuun tiiminvetäjät Tiina Saarelainen ja Sanna Räsänen sekä liikuntahallin toimitusjohtaja Timo Tahvanainen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
Pohjois-Karjalan OsuuskauppaTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Saija Viiliäinen PKO:n kehitysjohtajaksi29.12.2022 12:04:37 EET | Tiedote

KTM Saija Viiliäinen on nimitetty Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) kehitysjohtajaksi ja palveluliiketoiminnoista vastaavaksi johtoryhmän jäseneksi 9.1.2023 alkaen. Viiliäinen vastaa uusien liiketoimintojen kehittämisestä, toimialojen erillisistä kehityshankkeista sekä S-parturi-kampaamoista, S-Kukasta, PKO Hautauspalvelusta ja PKO Lakipalvelun toiminnasta. Viiliäinen siirtyy PKO:lle Terveystalosta, jossa hän on toiminut vuodesta 2019 lähtien aluejohtajana vastaten Joensuun, Mikkelin, Savonlinnan ja Varkauden yksiköistä. Sitä ennen hän toimi Terveystalolla Joensuun ja Lieksan yksikön johtajana. Ennen Terveystaloa Viiliäinen työskenteli yli 16 vuotta Abloyllä toimien muun muassa liiketoiminnan kehityksessä ja Abloyn Baltian myyntiyhtiöiden johtajana. PKO:n johtoryhmän muodostavat 9.1.2023 lähtien toimitusjohtaja Juha Kivelä, vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen, talousjohtaja ja matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Antti Varis, kehitysjohtaja Saija Viiliäinen, henki

Ukko-Kolin rinteet avautuvat 3.12.202226.11.2022 09:55:58 EET | Tiedote

Ukko-Kolin rinteistä kaksi avautuu lauantaina 3.12. klo 10.00. Kauden avauksen merkeissä mäkeä lasketaan Lieksassa Ukko-Kolin rinteillä lauantaista tiistaihin 3.–6.12. klo 10–18. Ukko-Kolin rinteillä avataan päärinne Pielinen (nro 3), joka on 1 000 metriä pitkä ja vaikeustasoltaan punainen. Lisäksi avautuu alkeisrinne (nro 5b). Hisseistä avautuvat tuolihissi ja mattohissi. Muiden rinteiden lumetus etenee ja rinteitä pyritään avaamaan piakkoin lisää. Samalla kun rinteet aukeavat, liikennöintinsä Joensuusta Kolille ja takaisin aloittaa Ski & Spa -bussi. Ski & Spa -bussi liikennöi lauantaisin ja sunnuntaisin rinnekauden alusta rinnekauden loppuun. Kyyti on varattava ennakkoon viimeistään lähtöä edeltävänä päivänä puhelinnumerosta 020 741 4392. Matkan hinta yhteen suuntaan on 10 € ja menopaluu on 20 €. Uutuutena Ski&Spa bussi liikennöi tulevana talvena myös matkailukeskus Koli Freetimen kautta. Pitkän avausviikonlopun jälkeen rinteet ovat aluksi avoinna viikonloppuisin. Rinteet ovat 7.–18.

Valtakunnallinen Vuoden kesätyökäytäntö -kunniamaininta PKO:lle11.10.2022 10:40:00 EEST | Tiedote

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) mahdollisti vuonna 2022 upean kesätyökokemuksen sadalle erityistukea tarvitsevalle nuorelle. Heistä 30:lle eniten apua tarvitsevalle palkattiin tueksi viisi avustajaa. Teko on saanut valtakunnallista tunnustusta, kun se palkittiin Vuoden kesätyökäytäntönä osana Vastuullinen kesäduuni -kampanjaa. Vastuullinen kesäduuni on Suomen suurin kesätyökokemuksia kartoittava selvitys.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme