Business Tampere

Kansainvälinen lentoalan tapahtuma CONNECT järjestetään Tampereella ensi vuonna

Jaa

CONNECT Route Development Forumissa suunnitellaan tulevaisuuden lentoreittejä.

Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere
Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

Kansainväliset lentokentät ja lentoyhtiöt tapaavat toisensa Tampereella 23.–25. helmikuuta 2022. Tapahtuman hakijoina olivat Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Visit Tampere. Tapahtumaan odotetaan yli kuuttasataa lentoalan päättäjää keskustelemaan nykyisistä ja tulevaisuuden lentoreiteistä.

Vuonna 2020 tapahtuma järjestettiin Turkin Antalyassa, mutta tänä vuonna tapahtumaa ei järjestetä lainkaan. Tampereella tapahtuman teemaksi valittiin Connect with ice. Tavoitteena on tarjota kongressidelegaateille elämyksiä talvisessa luonnossa.

– Lentoalan päättäjät kokoontuvat Tampereelle tapaamaan toisiaan ensi kertaa rajoitusten jälkeen. Tarve fyysisille tapaamisille ja kasvokkain neuvotteluille on tällä hetkellä suuri. Tapahtuma järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa, ja sen myötä saamme Tampereelle tärkeitä lentoreiteistä päättäviä henkilöitä sekä pääsemme näyttämään heille alueen parhaat puolet, kertoo lentoliikenteen erityisasiantuntija Marja Aalto Visit Tampereesta.

– Tampere tunnetaan merkittävänä kansainvälisten tapahtumien kaupunkina. CONNECT aloittaa Covid-19-jälkeisten merkittävien tapahtumien sarjan Tampereella ja hyvin suurella todennäköisyydellä myös kansainvälisesti. Jatkoa seuraa esimerkiksi jääkiekon maailmanmestaruuskisojen muodossa toukokuussa. Tämä on erinomainen mahdollisuus tuoda Tamperetta esille lentoliikenteen vaikuttajien ja matkailijoidenkin näkökulmasta. CONNECT on koko seudulle tärkeä tapahtuma ja helmikuu on loistava tilaisuus nostaa esiin muun muassa talviosaamistamme lentoliikenteessä. Erityisosaamisemme talvikunnossapidossa, eli niin sanottu snowhow, on jo nyt maailmalla laajasti tunnettua, mutta CONNECT antaa mahdollisuuden esitellä sitä lentoliikenteen päättäville tahoille ja alan muille huippuosaajille, sanoo Business Tampereen ja Visit Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

18. kerran järjestettävä CONNECT on lunastanut paikkansa yhtenä ilmailualan tärkeimmistä tapahtumista Euroopassa. Nyt tapahtuman tavoitteena on auttaa erityisesti lentoverkostojen uudelleenrakentamisessa ja strategian uudelleensuunnittelussa.

– COVID-19-pandemian musertavien vaikutusten jälkeen tapahtumamme tarjoaa ilmailualan väelle korvaamattoman alustan verkostoitua. Pandemia on tuonut esiin ihmisten välisten yhteyksien ja fyysisten tapahtumien merkityksen. Odotamme innolla, että saamme tuoda ilmailualan ihmiset yhteen Tampereelle, sanoo CONNECT Route Development Forumin toimitusjohtaja Karin Butot.

Tapahtuman virallisena lentoyhtiönä toimii airBaltic.

– airBaltic on yksi alueen suurimmista lentoliikenteen toimijoista, ja olemme innoissamme mahdollisuudesta olla CONNECT Route Development Forumin virallinen kumppani. Ilmailuala tulee toimimaan moottorina ihmisten fyysisten siteiden palauttamiseksi ympäri maailmaa ja CONNECT tulee olemaan ammattilaisille paikka, jossa he voivat keskustella turvallisimmista, tehokkaimmista ja kestävimmistä tavoista matkustamisen palauttamiseksi, toteaa airBalticin toimitusjohtaja Martin Gauss.

Katsoaksesi videon lähteestä youtu.be, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Tapahtuman teemana on CONNECT with ice.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere
Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Yhtiön toimintaa ohjaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategia. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme