Hartela

Kari Heinistöstä Hartela-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja

Jaa

Hartela-yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on kutsuttu KTM Kari Heinistö 6.8.2020 alkaen. Hallituksen aikaisempi puheenjohtaja Jukka Hienonen on uusien tehtäviensä vuoksi päättänyt luopua puheenjohtajuudesta.

”Jukka on tehnyt erinomaista työtä Hartelassa puheenjohtajana ja kiitämme häntä lämpimästi kuluneista vuosista toivottaen onnea uusiin haasteisiin. Olemme iloisia, että saamme uudeksi puheenjohtajaksi pitkäaikaisen kontaktimme Kari Heinistön,” kertovat Hartelan omistajat Hanna Hartela, Heikki Hartela sekä Maarit Hartela-Varkki.

Vahvaa kosketuspintaa rakentamiseen Karilla on aikaisemmista tehtävistä Polar-Yhtymä Oyj:n, Parocin ja Consoliksen hallituksissa sekä työurasta Partekissa. Kari on osakas Aventum Partners investointipankissa ja on tällä hetkellä hallituksen jäsenenä mm Valmet Automotive Oy:ssa ja Grano Group Oy:ssa sekä BMH Technology Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

”Rakentaminen on monimuotoinen toimiala, jossa minusta kiehtovinta on siihen aina liittyvä uuden luominen ja tulevaisuuteen katsominen. Menestymiseen tarvitaan niin luovuutta ja reagointikykyä kuin kurinalaisuutta ja tinkimätöntä ammattitaitoa. Hartelan lähtökohdat nykyisessä haastavassa toimintaympäristössäkin ovat hyvät. On hienoa päästä mukaan kehittämään arvostettua suomalaista perheyhtiötä”, sanoo Kari Heinistö.

Hartelan hallituksessa jatkavat omistajat Hanna Hartela, Heikki Hartela ja Maarit Hartela-Varkki sekä Antti Peltoniemi ja Petri Olkinuora.

Yhteyshenkilöt

Sisältöpäällikkö (ulkoinen viestintä)
Tiia Krook
040 8255860
tiia.krook@hartela.fi

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Perheyhtiö Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme