Hyvinkään kaupunki

Kaupunginhallitus käsittelee Sveitsin hiihtokeskuksen sopimusta – uusi yrittäjä valmis jatkamaan toimintaa

Jaa

Hyvinkään kaupunginhallitus käsittelee ensi viikon kokouksessaan 14.9.2020 Sveitsin hiihtokeskuksen uuden yrittäjän kanssa tehtävää sopimusta, jonka voimin varmistetaan hiihtokeskuksen toiminnan jatkuminen ilman katkoksia.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
10.9.2020
Julkaistavissa heti

 

Kaupunginhallitus käsittelee Sveitsin hiihtokeskuksen sopimusta – uusi yrittäjä valmis jatkamaan toimintaa

Hyvinkään kaupunginhallitus käsittelee ensi viikon kokouksessaan 14.9.2020 Sveitsin hiihtokeskuksen uuden yrittäjän kanssa tehtävää sopimusta, jonka voimin varmistetaan hiihtokeskuksen toiminnan jatkuminen ilman katkoksia. Kaupunki on neuvotellut Sveitsin hiihtokeskus Oy:n uuden omistajan kanssa laskettelukeskuksen vuokrasopimuksesta.

Hyvinkään kaupunki omistaa hiihtokeskuksen maa-alueet ja kaupunki on aktiivisesti mukana kehittämässä hiihtokeskusta. Sveitsin alueen kokonaiskehittämien on osa kaupungin strategiaa ja monipuolisen talviliikunnan tarjonnan ylläpitäminen on osa tätä työtä.

Vuosittain hiihtokeskuksessa on ollut noin 20 000 kävijää ja sijainti tuo Sveitsin hiihtokeskukseen harrastajia ja kilpailijoita myös lähialueelta mikä lisää kaupungin houkuttelevuutta. Hyvinkäällä on useita toimivia lasketteluun erikoistuneita seuroja, jotka käyttävät keskusta harjoittelu- ja kilpailutoimintaan.

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki
Simo Varjonen, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja, p. 040 540 0172
Jarmo Vakkila, liikuntapäällikkö, p. 040 809 4386

Sveitsin Hiihtokeskus Oy   
Matias Petäistö, toimitusjohtaja, p. 0400 486 302

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme