Keski-Suomen ELY-keskus

Keski-Suomen ELY-keskus palvelee korona-rajoitukset huomioiden

Jaa

Korona-epidemia on siirtänyt merkittävän osan ELY-keskuksen asiointipalveluista hoidettavaksi verkossa. Jo pitkään jatkunut palveluiden siirtäminen ajasta ja paikasta riippumattomaksi on edelleen nopeutunut ja uusia palvelukanavia on avattu. Viimeisin esimerkki tästä on helmikuun alussa avautunut ympäristöasioiden chat-palvelu.

− Korona-epidemian aikana olemme pystyneet tuottamaan asiakkaillemme suunnatut palvelut lähes normaalitilanteen tapaan. Merkittävin koronasta aiheutunut lisätyö on ollut yritysten tilanneanalyysi- ja kehittämisavustusten rahoitus- ja maksatustehtävät Länsi-Suomen alueella. Myös käyttämiemme palveluntuottajien suorituskyky on säilynyt korkealla tasolla, mikä näkyy esimerkiksi tiestön talvihoidon toteutuksessa, toteaa ylijohtaja Jukka Lehtinen.

ELY-keskuksen henkilöstö siirtyi etätöihin viime vuoden maaliskuussa ja työpaikalla on työskennelty vain poikkeustapauksissa koronarajoitukset huomioiden. Jyväskylän siirryttyä epidemian leviämisvaiheeseen työpaikalla käynnit ja kaikenlaiset fyysiset kohtaamiset rajoitetaan minimiin.  Poikkeustilanteen jatkuessa tapahtumia ja tilaisuuksia siirretään verkkoon.

− Työmme vaikuttavuus syntyy alueellisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa tehtävän tiiviin yhteistyön tuloksena. Henkilöstömme ja uskoakseni myös kumppaniemme henkilöstö on ottanut vuoden aikana todellisen digiloikan ja yhteydenpito on jatkunut tiiviinä, arvioi Lehtinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Pirjo Ahapainen, p. 0295 024 655
Hallintojohtaja Teija Taskinen, p. 0295 024 083

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Keski-Suomen ELY-keskuksen päällystystyöt Jyväskylässä5.7.2021 08:38:02 EEST | Tiedote

Keski-Suomen ELY-keskuksen päällystystyöt jatkuvat heinäkuussa Jyväskylässä. Nelostiellä Vaajakoski-Kanavuori välillä päällystetään 2,4 kilometriä ja valtatiellä 18 Kukkumäessä 1,9 kilometriä. Päällystykset tehdään yötöinä klo 19.00–06.00 liikennehaittojen minimoimiseksi. Aikatauluihin voi tulla muutoksia esimerkiksi vesisateiden takia. Tiellä liikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen ja pysäytyksiin tietyömaan läheisyydessä.

Keski-Suomen ELY-keskus jakoi avustuksia vesistöjen kunnostushankkeisiin14.6.2021 09:51:09 EEST | Tiedote

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt avustusta ympäristöministeriön sekä maa- ja metsätalousministeriön rahoituksesta vuonna 2021 yhteensä noin 182 000 €. Myönnetyt avustukset vaihtelivat 600 ja 45 000 euron välillä. Hankkeiden kustannusarviot ovat yhteensä noin 325 800 €. Avustettavia hankkeita oli yhteensä kahdeksantoista, joista seitsemässä hankkeessa rahoitettiin hankkeiden suunnittelua tai esiselvitystä ja yhdessätoista hankkeiden toteutusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme